Opskrifter
Seneste
Fritto Misto di Mare
Friteret blæksprutte, rejer og småfisk er fingermad, når det er bedst. Servér det som en forret for venner og familie med øl eller kølig hvidvin,...
Sådan laver du en lækker and til Jul og Mortensaften
Når det er jul og Mortensaften, skal vi selvfølgelig have and. Derfor har vi allieret os med Michelin-kok og ven af huset Thomas Rode, der...
Porchetta med urtefyld
Giv julens flæskesteg baghjul, og sæt i stedet en porchetta på bordet. Den sprøde og saftige italienske rullesteg med svær er her fyldt med en...
Frikadeller
Klassiske frikadeller er et hit hos både store og små. Nyd frikadellerne med brun sovs, surt og kogte kartofler, eller brug dem i en frikadellesandwich...
Svensk pølseret
Svensk pølseret er en god gammel kending, som de fleste børn af 80’erne har stiftet bekendtskab med gennem deres opvækst. Retten har overlevet frem til...
Okseconsommé med tortellini
Consommé er en klaret suppe, som typisk laves på oksekraftben. Du kan servere den, som den er – eller bruge den som base i gammeldags...
Blinis med caviar, cremefraiche og tatar
Blinis er en fast ledsager til caviar. De kan købes på frost i velassorterede supermarkeder, men vil du gå hele vejen, kan du lave dem...
Andeconfit med sauteret spinat og orangesauce
Gør Mortens Aften og Julen ekstra nem ved at sætte andeconfit på bordet. Fordelen er, at du kan købe færdig andeconfit hos både slagtere og...
Lynstegt tun med salat og sojadressing
Lynstegt tun er en skøn spise, som her er sat sammen med en asiatisk inspireret salat og en dressing på soja, ingefær og honning. Retten...