Stegte jomfruhummere med hvidløgssmør - Gastrotools.dk

Stegte jomfruhummere med hvidløgssmør

Skru helt op for wow-faktoren med de her stegte jomfruhummere med hvidløgssmør, som til trods for enkelheden i tilberedningen signalerer et festmåltid uden lige.



Nyd dem, som de er, eller med godt brød.

4 personer

Ingredienser

12 jomfruhummere
4-6 fed hvidløg
1 håndfuld persille
150 g smør
Olie til stegning
Salt og peber

Sådan gør du

Del jomfruhummerne på langs, og fjern tarmen.

Pil og hak hvidløg, og pluk og hak persille.

Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvidløg, og tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber, og vend persille i.

Steg jomfruhummerne med kødsiden nedad i olie ved høj varme i 30-60 sekunder afhængigt af størrelsen. Vend jomfruhummerne, og steg videre i yderligere 30-60 sekunder.

Hæld hvidløgssmør over, og servér straks.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Den klassiske risotto fås her i en grøn version med ramsløg og ærter, som både giver en smuk farve og en frisk smag sammenlignet med...

Læs mere
Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Kok og restauratør Christian F. B. Puglisi driver til daglig restauranterne Bæst og Mirabelle, som begge tager udgangspunkt i det italienske køkken. Her giver han...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke