Stegte jomfruhummere med hvidløgssmør

Stegte jomfruhummere med hvidløgssmør

Skru helt op for wow-faktoren med de her stegte jomfruhummere med hvidløgssmør, som til trods for enkelheden i tilberedningen signalerer et festmåltid uden lige.



Nyd dem, som de er, eller med godt brød.

4 personer

Ingredienser

12 jomfruhummere
4-6 fed hvidløg
1 håndfuld persille
150 g smør
Olie til stegning
Salt og peber

Sådan gør du

Del jomfruhummerne på langs, og fjern tarmen.

Pil og hak hvidløg, og pluk og hak persille.

Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvidløg, og tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber, og vend persille i.

Steg jomfruhummerne med kødsiden nedad i olie ved høj varme i 30-60 sekunder afhængigt af størrelsen. Vend jomfruhummerne, og steg videre i yderligere 30-60 sekunder.

Hæld hvidløgssmør over, og servér straks.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Videoopskrift med Adam Price - Paneret Fasan med Sommergrønt

Videoopskrift med Adam Price - Paneret Fasan med Sommergrønt

"En af de største glæder ved at jage er, at når det lykkes, så har du pludselig et helt stykke vildt, du skal tilberede. Man...

Læs mere
Videoopskrift med Adam Price - Oklahoma Onion Smash Burger

Videoopskrift med Adam Price - Oklahoma Onion Smash Burger

 "Det er en kæmpe glæde at få lov at lave mad ude i naturen. Det er fantastisk at lave vildtet tæt på, hvor man jagede...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke