Stegte jomfruhummere med hvidløgssmør

Stegte jomfruhummere med hvidløgssmør

Skru helt op for wow-faktoren med de her stegte jomfruhummere med hvidløgssmør, som til trods for enkelheden i tilberedningen signalerer et festmåltid uden lige.



Nyd dem, som de er, eller med godt brød.

4 personer

Ingredienser

12 jomfruhummere
4-6 fed hvidløg
1 håndfuld persille
150 g smør
Olie til stegning
Salt og peber

Sådan gør du

Del jomfruhummerne på langs, og fjern tarmen.

Pil og hak hvidløg, og pluk og hak persille.

Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvidløg, og tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber, og vend persille i.

Steg jomfruhummerne med kødsiden nedad i olie ved høj varme i 30-60 sekunder afhængigt af størrelsen. Vend jomfruhummerne, og steg videre i yderligere 30-60 sekunder.

Hæld hvidløgssmør over, og servér straks.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Arrabiata-sauce

Arrabiata-sauce

Pasta Arrabiata er en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsauce med hvidløg, olivenolie og tørret chili. Den laves typisk med hele flåede tomater...

Læs mere
Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia

Nemme pastaretter er et sikkert hit, og denne her krydrede sag med salsiccia, hvidløg og chili er ingen undtagelse. Den er perfekt til dage, hvor...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke