Skru helt op for wow-faktoren med de her stegte jomfruhummere med hvidløgssmør, som til trods for enkelheden i tilberedningen signalerer et festmåltid uden lige.
Nyd dem, som de er, eller med godt brød.
4 personer
Ingredienser
12 jomfruhummere
4-6 fed hvidløg
1 håndfuld persille
150 g smør
Olie til stegning
Salt og peber
Sådan gør du
Del jomfruhummerne på langs, og fjern tarmen.
Pil og hak hvidløg, og pluk og hak persille.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvidløg, og tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber, og vend persille i.
Steg jomfruhummerne med kødsiden nedad i olie ved høj varme i 30-60 sekunder afhængigt af størrelsen. Vend jomfruhummerne, og steg videre i yderligere 30-60 sekunder.
Hæld hvidløgssmør over, og servér straks.