Stegte jomfruhummere med hvidløgssmør

Stegte jomfruhummere med hvidløgssmør

Skru helt op for wow-faktoren med de her stegte jomfruhummere med hvidløgssmør, som til trods for enkelheden i tilberedningen signalerer et festmåltid uden lige.



Nyd dem, som de er, eller med godt brød.

4 personer

Ingredienser

12 jomfruhummere
4-6 fed hvidløg
1 håndfuld persille
150 g smør
Olie til stegning
Salt og peber

Sådan gør du

Del jomfruhummerne på langs, og fjern tarmen.

Pil og hak hvidløg, og pluk og hak persille.

Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvidløg, og tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber, og vend persille i.

Steg jomfruhummerne med kødsiden nedad i olie ved høj varme i 30-60 sekunder afhængigt af størrelsen. Vend jomfruhummerne, og steg videre i yderligere 30-60 sekunder.

Hæld hvidløgssmør over, og servér straks.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Få Thomas Rodes opskrift på grillede asparges og broccolini: En perfekt sommerret, der både kan nydes som tilbehør eller som en lækker forret. Retten laves her...

Læs mere
Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rode giver dig her en opskrift på sandart med løg i forskellige varianter - en smagfuld ret med den lyse sandart og løgene, der har...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke