Kokkeknive

Kokkeknive - Gastrotools.dk

Udforsk vores blogindlæg

Hvad er carbonstål? - Gastrotools.dk

Hvad er carbonstål?

Bag designet: Stegepladen

Bag designet: Stegepladen

Hvad er en jernpande? - Gastrotools.dk

Hvad er en jernpande?

Hvilket stål er skarpest? - Gastrotools.dk

Hvilket stål er skarpest?

Kokkeknive

Gastrotools er din kvalitets- og servicebevidste forhandler af kokkeknive. Vi har et stort og attraktivt sortiment af kokkeknive, som du ikke må snyde dig selv for at kigge nærmere på, hvis du er på udkig efter en ny kokkekniv.

En god kokkekniv er uundværlig, når du skal udføre skæreopgaver i køkkenet, hvad end du skal skære grøntsager, kød, fisk eller noget helt fjerde. Er du enig i den betragtning, så find din nye kokkekniv hos Gastrotools.

Eksklusive kokkeknive til såvel hjemmekokke som professionelle kokke

Enhver kok, såvel hjemmekokken som den professionelle kok, fortjener de bedste redskaber i køkkenet. En kokkekniv er et af de mange must-have køkkenredskaber, der ikke er til at undvære. Kokkekniven kan nemlig bruges til både hakning, snitning og udskæring af et utal af råvarer. Hvis du er typen, der aldrig går på kompromis med dine råvarer, så bør du heller ikke gå på kompromis med dit valg af kokkekniv.

Vi er både stolte af og glade for at kunne tilbyde en lang række eksklusive kokkeknive, der kan bruges i såvel hjemmekøkkener som industrikøkkener. Hvad end du allerede er professionel kok, eller om du blot ønsker at arbejde med lige så gode redskaber som de professionelle, så vil vores kokkeknive helt sikkert indfri dine ønsker og behov. 

Vi har kokkeknive til ethvert formål

Vi tilbyder en række allround kokkeknive, der kan anvendes til alle tænkelige snitte-, hakke- og udskæringsopgaver. Vi tilbyder dog også f.eks. grøntsagsknive.

Foretrækker du at have én kniv, der kan bruges til det hele, så skal du kigge nærmere på vores store kokkeknive i hårdt stål. Disse byder nemlig på enestående alsidighed, skarphed, præcision og elegance. Du kan f.eks. bruge en af disse kokkeknive til at snitte grøntsager til salaten, skære kød i tynde stykker, hakke chokolade til desserten eller filetere fisk. En mere alsidig kniv finder du ikke.

Santoku eller Gyuto kniv

I vores sortiment vil du blive præsenteret for rigtig mange fantastiske kokkeknive. Knivene byder på enorm alsidighed, høj slidstyrke og mange andre fordele, men knivene vil også adskille sig fra hinanden på enkelte parametre. Blandt de mest populære kokkeknive kan vi bl.a. fremhæve Santoku og Gyuto.

Vores Santoku kniv er udstyret med et 18 cm langt knivblad og vejer 241 gram, mens vores Gyuto kokkekniv har en knivbladslængde på 21 cm og en vægt på 228 gram. Den store forskel på de to knive skal findes i bladenes design. Gyuto har en skarpere spids, hvilket bl.a. kan være en fordel, når der skal skæres i kød.

Prismæssigt er der ingen forskel på de to kokkeknive.

Svært ved at vælge? Køb vores kokkeknive sætvis

Det er rart at have en favoritkniv, som man altid kan finde frem fra knivblokken, når der skal brilleres i køkkenet. De fleste kokke kan dog nikke genkendende til, at det er rart at have mere end én kniv til rådighed. Kan du erklære dig enig, så skal du overveje at købe vores kokkeknive i sæt. Vi forhandler nemlig knivsæt, der indeholder alle de kokkeknive, du skal bruge for at håndtere grøntsager, kød og meget mere i køkkenet.

En professionel kokkekniv er den ultimative gaveidé til amatørkokken

Skal du glæde en amatørkok med en god gave, så går du aldrig galt i byen ved at give noget, som vedkommende kan få glæde af i køkkenet. Det kunne være en god gryde eller pande, men det kunne også være en kokkekniv i høj kvalitet. En professionel kokkekniv er ifølge os den ultimative gaveidé til hjemmekokken, da man ganske enkelt ikke kan få for mange gode knive.

Kokkeknive fungerer godt som gaver uanset anledning. Om du derfor skal glæde ham eller hende i forbindelse med fødselsdag, jul, jubilæum eller noget helt fjerde, så kan du stole trygt på, at denne gaveidé vil falde i god jord hos modtageren.

Hold dine kokkeknive skarpe ved brug af vores slibesten

Vores kokkeknive kommer med ekstrem skarphed, da de alle er fremstillet af japansk stål i høj kvalitet. For at bevare skarpheden skal knivene bruges og rengøres efter anvisningerne. Derudover kan du med fordel slibe dine kokkeknive fra tid til anden. Til dette formål kan du bruge vores slibesten, der er sat i verden for at holde dine knive ultraskarpe. Vi har lavet en videoguide om at anvende vores slibesten, som du kan se, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an.