Garanti

Gastrotools køkkenværktøj er udført i stærke, holdbare materialer og konstrueret til at holde til brug i professionelle køkkener. Ændringer i udseende, slitage og andre ændringer forbundet med brug er ikke dækket under garantien. 

Alle Gastrotools-produkter er dækket af garantien for enhver produktionsfejl. Skader der opstår som følge af forkert brug, opbevaring, langvarig brug ved høj eller overdreven varme, termisk chok (hurtige temperaturskift), utilsigtede skader eller på anden måde manglende pleje eller vedligeholdelse, som beskrevet i vores produktguides og blogindlæg er ikke dækket af garantien. 

Hvis du ønsker at gøre brug af garantien, så kan du indgive et garantikrav her.

Jernpander

Gastrotools jernpander er dækket af livstidsgaranti, der dækker defekter, som påvirker funktionalitet / brug eller levetiden af produktet. Ændringer i udseende, overfladiske skader og rust er ikke dækket. Rust er en naturlig forekomst på grund af det høje indhold af jern. Korrekt seasoning / opbygning af naturlig nonstick og pleje forhindrer rustdannelse - og rust kan fjernes helt uden negativ indvirkning på funktionaliteten.

Skævheder eller skade som følge af meget høje temperaturer eller hurtige temperaturskift er ikke dækket under garantien. 

Køkkenknive

Gastrotools dækker ikke utilsigtede skader, herunder bøjede knivspidser, skader på knivbladet som følge af tab, hårde stød eller forsøg på at skære i hårde genstande (frosne råvarer, knogler ol.). Garantien dækker ikke knive, der er blevet sløve eller manglende brug af vores vedligeholdelsesguides. Såfremt en kniv er sløv ved modtagelse, skal Gastrotools underrettes inden, den tagRust eller skader, der skyldes forkert opbevaring (efterladte knive i håndvasken eller opvaskemaskine) er ikke dækket. Gastrotools køkkenknive produceres gennem en række manuelle produktionstrin og variation mellem produkter er normalt og må forventes. 

Støbejern

Gastrotools emaljerede støbejern er dækket af livstidsgaranti, der dækker defekter, som påvirker funktionalitet / brug eller levetiden af produktet. Ændringer i udseende, overfladiske skader og rust er ikke dækket. Rust kan forekomme langs kanten af gryder og grydelåg, hvor støbejernet ikke er emaljeret. Korrekt seasoning / smørelse med olie og pleje forhindrer rustdannelse - og rust kan fjernes helt uden negativ indvirkning på funktionaliteten.

Skævheder eller skade på emaljen som følge af hårde stød, brug af metalredskaber, meget høje temperaturer eller hurtige temperaturskift er ikke dækket under garantien. 

Træredskaber

Gastrotools træredskaber er dækket under livstidsgarantien, der dækker produktionsfejl. Manglende pleje jf. guides, naturlige variationer i træets struktur og slitage som følge af brug er ikke dækket. Skader som følge af høje temperaturer, opvaskemaskine, iblødsætning eller udtørring af træ pga. manglende pleje, dækkes ikke under garantien. Skævheder eller ru overflader som følge af rengøring, væske eller fugt, dækkes ikke under garantien. Såfremt årerne i træet rejser sig eller træet fremstår tørt, kan du slibe let og påføre olie. 

Tilbehør

Læderprodukter, slibegrej og andre tilbehørsprodukter dækkes under garantien for produktionsfejl. Skader på slibeudstyr som følge af stød, slag eller slitage er ikke dækket under garantien. 

Begrænsninger

Gastrotools garanti er begrænset til reparation eller udskiftning af det defekte produkt. Gastrotools er ikke ansvarlig for andre skader, herunder (men ikke begrænset til) skader som følge af uhensigtsmæssig brug, manglende brug af vores plejeguides eller uheld. Under ingen omstændigheder vil Gastrotools' ansvar overstige den købspris, som kunden har betalt for produktet.