✔️ Gratis Levering: 1-3 dage ✔️ Anbefalet af michelin-kokke ✔️ gratis returret til d. 24. januar 2020

Dansk iværksætteri med en passion for gastronomi

Gastrotools er en dansk virksomhed med rødder i København. Bag virksomheden står ildsjælen Julius Søndergård Schiller, som i 2016 satte sig for at udvikle en serie af køkkenværktøj ud fra et hovedkriterie - det skal holde hele livet.

Vi mener, at køkkenværktøj er værktøj - at det skal udføre en funktion til perfektion. Men vi mener også, at det skal støtte op om og bidrage til glæden ved at gå i køkkenet hver dag. Med udgangspunkt i nogle af verdens mest avancerede materialer og smedeteknikker, har vi skabt en køkkenkniv, som både byder på æstetisk skønhed og ekstrem skarphed. Uden at gå på kompromis med balance, slidstyrke og ergonomi.

Det er køkkenknive for livet.

Men tanken er også, at dine køkkenknive skal være til at betale. Vores køkkenknive smedes af enestående stål fra Japan i tæt samarbejde med nogle af verdens dygtigste smedemestre. Vi har ingen mellemled, som skal tjene penge, og derfor kan vi tilbyde en exceptionel kvalitet til lavere priser end køkkenknive i samme klasse.

Vores udvalg af køkkenværktøj er skåret helt ind til benet. Vi udbyder et smalt sortiment af køkkenknive og køkkenværktøj i et tidsløst og elegant design - smedet af japansk stål med en unik mineralsammensætning. Køkkenknive du kan have glæde af resten af livet.

 

Alle vores køkkenknive er udviklet som værktøj. Dine køkkenknive skal arbejde for dig, når du laver mad. Det sikrer vi, ved at tage udgangspunkt i ståltyper og skæftematerialer med ekstrem hårdhed og styrke.

Idéen bag Den ultimative køkkenkniv er egentlig enkel. Det handler i sin enkelthed om at skabe et værktøj, en køkkenkniv, som kombinerer æstetisk skønhed og funktionalitet. Men forud for udviklingen går en lang og kompleks proces, som skal sikre optimal ergonomi, balance og skarphed - i én pakke.

Vi er ikke alene om entusiasmen om det ultimative skæreværktøj. En lang række professionelle danske kokke og madentusiaster har allerede gjort køkkenknivene fra Gastrotools til fast inventar. Det gælder også den 1-stjernede Michelinrestaurant Søllerød Kro.

Dine køkkenknive skal mærkes i dine hænder

Vores arbejde slutter ikke ved det gode køkkenværktøj. Vi stræber altid efter at tilbyde kundeservice, som lever op til kvaliteten af vores køkkengrej.

Køkkenkniven er et redskab, som du skal arbejde med hver dag. Det er helt essentielt, at du bliver glad for dine nye køkkenknive. Derfor giver dig altid 100% tilfredshedsgaranti på dit køb.

Skulle køkkenknivene mod forventning ikke leve op til dine forventninger, når du har prøvet dem første gang, sender du dem bare retur - vi betaler fragten.


Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller feedback.

 

Gastrotools

Tlf.: +45 71 99 51 70
Email: info@gastrotools.dk

Blegdamsvej 24, 1. sal
2200 København N
Danmark