✓ Gratis levering: 1-2 hverdage

Dansk iværksætteri med japansk blod i årerne

Gastrotools blev stiftet af Julius Søndergård Schiller i 2016 med drømmen om at fremstille den ultimative køkkenkniv. Resultatet er en serie af køkkenknive med en enestående styrke og æstetisk skønhed. Hvert eneste knivblad er et enestående håndværk udført af nogle af verdens ypperligste smedemestre. En køkkenkniv fra Gastrotools holder hele livet.

Performance-serien er skabt med respekt for japanske smedetraditioner og inspireret af mere end 1000 års håndværk.

Alle vores køkkenknive er først og fremmest fremstillet som professionelt værktøj. Derfor er vi også faste leverandører til en række professionelle køkkener - herunder den 1-stjernede Michelinrestaurant Søllerød Kro.

 Fordele ved japanske køkkenknive fra Gastrotools

Exceptionelle køkkenknive ledsages af exceptionel service

Hos Gastrotools ved vi, at et godt produkt skal ledsages af exceptionel service. Vores arbejde slutter ikke efter produktionen af enestående knivblade. Vi stræber altid efter at tilbyde kundeservice, som lever op til kvaliteten af vores køkkenknive.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller feedback. Vi er certificeret under e-mærkets ordning for webshops - for din sikkerhed.
Du kan altid prøve vores køkkenknive, før du tager en beslutning - er du ikke helt tilfreds sender vi alle dine penge retur!

 

De bedste hilsner

Julius Søndergård Schiller
Adm. Direktør | Gastrotools

Hovedkontor

Tlf.: 27 21 71 66
Email: kontakt@gastrotools.dk

Asylgade 1B
2800 Kgs. Lyngby
Danmark