Om os

Dansk iværksætteri med en passion for gastronomi

Gastrotools er en dansk virksomhed med rødder i København. Bag virksomheden står tre ildsjæle og gamle venner, som i 2016 satte sig for at udvikle en serie af køkkenværktøj ud fra et hovedkriterie - det skal holde hele livet.

Vi mener, at køkkenværktøj er værktøj - at det skal udføre en funktion til perfektion. Men vi mener også, at det skal støtte op om og bidrage til glæden ved at gå i køkkenet hver dag. Med udgangspunkt i avancerede materialer og smedeteknikker, har vi skabt en køkkenkniv, som både byder på æstetisk skønhed og ekstrem skarphed. Uden at gå på kompromis med balance, slidstyrke og ergonomi.

Det er køkkenknive for livet.

Men tanken er også, at dine køkkenknive skal være til at betale. Vores køkkenknive smedes af enestående stål. Vi har skåret unødvendige mellemled fra, og derfor kan vi tilbyde en exceptionel kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores udvalg af køkkenværktøj er skåret helt ind til benet. Vi udbyder et smalt sortiment af køkkenknive og køkkenværktøj i et tidsløst og elegant design - smedet af stål med en unik mineralsammensætning. Køkkenknive du kan have glæde af resten af livet.

Alle vores køkkenknive er udviklet som værktøj. Dine køkkenknive skal arbejde for dig, når du laver mad. Det sikrer vi, ved at tage udgangspunkt i ståltyper og skæftematerialer med ekstrem hårdhed og styrke.

Køkkenværktøj for livet

Idéen bag Den ultimative køkkenkniv er egentlig enkel. Det handler i sin enkelthed om at skabe et værktøj, en køkkenkniv, som kombinerer æstetisk skønhed og funktionalitet. Men forud for udviklingen går en lang og kompleks proces, som skal sikre optimal ergonomi, balance og skarphed - i én pakke.

Michelinkokke

Vi er ikke alene om entusiasmen om det ultimative skæreværktøj. En lang række professionelle danske kokke og madentusiaster har allerede gjort køkkenknivene fra Gastrotools til fast inventar. Det gælder også den 1-stjernede Michelinrestaurant Søllerød Kro.

Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.