Gastrotools x Junkfood

Banner Image

Mad med mening - til de mest udsatte

JunkFood blev skabt i 2020, af blandt andre Rasmus Munk, som et projekt til at bringe et varmt måltid til gadefolk i København.

Gennem JunkFood bliver der hver dag serveret 300 måltider til gadens mest udsatte. Måltiderne bliver fordelt over 11 herberger og væresteder.

JunkFood initiativet er meget mere end bare mad. Måltiderne er med til at skabe stabilitet, nedbringe mængden af vold og konflikter. Maden er med til at give gadens folk i København en følelse af fællesskab og en plads i samfundet.

Vores samarbejde

Én kniv - 16 måltider

I samarbejde med JunkFood har vi udviklet en "Limited Edition" kniv i 250 eksemplarer. Alt overskuddet fra salget af kniven går ubeskåret til måltider til gadens folk.

Kniven adskiller sig fra resten af vores produkter med et matpoleret knivblad med et enkelt mønster og et skæfte i valnød, hvilket gør kniven behagelig i hånden og giver et eksklusivt udtryk.

Med hver kniv donerer vi 16 måltider til gadens mest udsatte. Vores ambition med "Gastrotools x JunkFood" kniven er at kunne støtte med 4.000 måltider til gadens folk i København.

Gastrotools x Junkfood

Banner Image