Opskrifter

Seneste

Brian Mark: Sauce Bearnaise

Brian Mark: Sauce Bearnaise

Lær at lave en fransk klassiker, sauce bearnaise. Brian Mark giver dig her sin opskrift både på selve saucen og en hjemmelavet bearnaiseessens, som skal bruges. Denne...

Læs mere
Brian Mark: Sauce Blanquette

Brian Mark: Sauce Blanquette

"Verdens nemmeste og måske mest alsidige sauce". Sådan beskriver Brian Mark sauce blanquette, som han her giver dig sin opskrift på. Saucen er lettere at...

Læs mere
Brian Mark: Hønsefond

Brian Mark: Hønsefond

Her får du Brian Mark Hansens opskrift på hønsefond, som er en hyppigt brugt ingrediens i mange af retterne på Michelinrestauranten Søllerød Kro, hvor han...

Læs mere
Brian Mark: Sådan steger du en tournedos

Brian Mark: Sådan steger du en tournedos

Tournedos er noget af det lækreste, du kan lave med en oksemørbrad, hvor kødet virkelig kommer til sin ret. Her guider Brian Mark, køkkenchef på...

Læs mere
Brian Mark: Grundopskrift til mayonnaise

Brian Mark: Grundopskrift til mayonnaise

Her får du grundopskriften på mayonnaise med et lille twist af olivenolie fra Brian Mark Hansen, som er køkkenchef på Michelinrestauranten Søllerød Kro. Opskriften tager...

Læs mere
Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Den klassiske risotto fås her i en grøn version med ramsløg og ærter, som både giver en smuk farve og en frisk smag sammenlignet med...

Læs mere
Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Kok og restauratør Christian F. B. Puglisi driver til daglig restauranterne Bæst og Mirabelle, som begge tager udgangspunkt i det italienske køkken. Her giver han...

Læs mere
Christian Puglisi: Lynstegt blæksprutte m. grillet hjertesalat

Christian Puglisi: Lynstegt blæksprutte m. grillet hjertesalat

Blæksprutte er ikke en af de hyppigste råvarer i de danske køkkener, men her fås den i selskab med grillet hjertesalat i en version, hvor...

Læs mere
Christian Puglisi: Sprød kylling m. selleriremoulade

Christian Puglisi: Sprød kylling m. selleriremoulade

Bliv guidet gennem udbeningen af kyllingelårene og få tips til at sikre lækkert, sprødt skind. Kyllingen serveres med en selleriremoulade - som på trods af...

Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 17