MØD VORES AMBASSADØR
Christian F. B. Puglisi
Kokketip fra Christian F. B. Puglisi
Myten om bouillon og risotto
Christian F. B. Puglisi x Gastrotools opskrifter
Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter
Den klassiske risotto fås her i en grøn version med ramsløg og ærter, som både giver en smuk farve og en frisk smag sammenlignet med...
Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara
Kok og restauratør Christian F. B. Puglisi driver til daglig restauranterne Bæst og Mirabelle, som begge tager udgangspunkt i det italienske køkken. Her giver han...
Christian Puglisi: Lynstegt blæksprutte m. grillet hjertesalat
Blæksprutte er ikke en af de hyppigste råvarer i de danske køkkener, men her fås den i selskab med grillet hjertesalat i en version, hvor...
Christian Puglisi: Sprød kylling m. selleriremoulade
Bliv guidet gennem udbeningen af kyllingelårene og få tips til at sikre lækkert, sprødt skind. Kyllingen serveres med en selleriremoulade - som på trods af...