Knivsæt
Udforsk vores blogindlæg
Knivsæt i japansk stål ‒ når kun det bedste er godt nok til dit køkken
Elsker du at slå dig løs som amatørkok hjemme ved kødgryderne? Så har du helt sikkert gjort dig massevis af erfaring om, hvor vigtigt det er at have de rigtige råvarer ‒ og de rigtige redskaber ved hånden.
Lige meget hvad du skal fremtrylle i køkkenet, til de mennesker du holder af, er et godt knivsæt uundværligt. Uanset om det er flæskestegen til juleaften, eller den grønne salat der skal på bordet en hverdagsaften, kan der hurtigt blive brug for forskellige knive.
Et knivsæt, der består af forskellige kokkeknive, er derfor nødvendigt at have ved hånden, når madlavningen skal være tiptop. Heldigvis tilbyder vi forskellige slags knivsæt, så du nemt kan finde din favorit.
Fælles for vores knivsæt er, at de er fremstillet af det bedste japanske stål.
Bliv godt klædt på til enhver udfordring i køkkenet med det rette knivsæt
Som amatørkok er det fristende at prøve kræfter med alt lige fra det søde til det salte køkken. Det betyder, at opgaverne i dit køkken kan variere meget ‒ og det bør knivene derfor også gøre.
Har du et af vores knivsæt parat i dit køkken, er du altid godt klædt på ‒ endda med værktøj af den allerbedste kvalitet.
Vi tilbyder forskellige varianter, så du har mulighed for at vælge det knivsæt, der rummer præcis de køkkenknive, der er nødvendige for dig.
Du kan blandt andet finde knivsæt, der består af:
→ 7 kokkeknive, hvor du finder alt fra Santoku og Gyuto kokkeknive til en Nakiri køkkenkniv samt et keramisk strygestål
→ 5 kokkeknive, hvor kombinationen af brødkniv, kokkeknive og urtekniv gør, at du har alt det, du måtte have brug for
→ En forskærerkniv og en stegegaffel, som sætter prikken over i’et, når du skal skære kødet for ved middagsbordet
Med et knivsæt bliver det hurtigt meget sjovere (og nemmere) at lave mad
Selvom indholdet af vores knivsæt er forskelligt, er der én ting, der ikke varierer ‒ kvaliteten.
Alle vores knivsæt består af kokkeknive, som er smedet af 67 lag japansk stål, hvoraf kernen er af VG10-stål.
Det betyder, at du får kokkeknive, hvor der hverken er gået på kompromis med skarphed, design eller holdbarhed ‒ vores knivsæt holder med andre ord hele livet.
Træt af at skifte dine køkkenknive ud? Få et knivsæt, der holder hele livet
Knivsæt, der er fremstillet af japansk stål, er i høj kurs hos både professionelle og amatørkokke. Hårdheden i det japanske stål er ulig nogen anden ‒ og det er en forskel, du vil mærke, så snart du tager dit knivsæt i brug.
Knivene i vores knivsæt er utrolig skarpe, og sådan vil de blive ved med at være. En investering i et japansk knivsæt er nemlig en investering for livet.
Vil du gerne vide mere om forskellige knive og deres brug? Det fortæller vi mere om lige her →
Undgå, at dit knivsæt havner i opvaskemaskinen eller ligger løst i skuffen
Selvom vores knivsæt er skabt til at holde hele livet, er det stadig nødvendigt, at du vedligeholder dem rigtigt.
Det er derfor vigtigt, at du til dagligt sørger for at opbevare dine knive i æsker, på en knivmagnet eller i en skånsom knivblok ‒ og aldrig løst nede i en skuffe. Når dit knivsæt har været i brug, skal de desuden altid vaskes op i hænderne og ikke i opvaskemaskinen.
Når dit knivsæt en sjælden gang trænger til at blive ekstra skarpe, kan du give dem en mild slibning på et keramisk strygestål ‒ så er de hurtigt som nye igen!
Hvilket knivsæt passer bedst ind i dit køkken? Tag et kig på vores store udvalg
Vi har tre forskellige pakker, du kan vælge imellem. Og starter du småt ud, så kan du altid supplere op ved at klikke dig ind på siden med resten af vores knive her.
Bliver du det mindste i tvivl om, hvilket sæt der er det helt rigtige for dig, må du ikke tøve med at kontakte os. Du kan enten skrive en e-mail til os på info@gastrotools.dk, eller du kan ringe til os mellem 11 og 14 på alle hverdage. Du fanger os på +45 71 99 51 70.