Guides

Seneste

3 ting du kan lave på dit bagestål

3 ting du kan lave på dit bagestål

Mangler du inspiration til, hvad du skal lave på dit bagestål?  Her viser vores 3 ynglingsopskifter til dit bagestål - med en ekstra bonus nederst i...

Læs mere
Sådan giver du dit bagestål seasoning

Sådan giver du dit bagestål seasoning

Med et bagestål kan du skabe profesionelle bageresultater i din egen ovn. Bagestålet holder hele livet, men for konsistente resultater er det vigtigt, at du får...

Læs mere
Sådan bruger du dit bagestål

Sådan bruger du dit bagestål

Hvis du netop har fået dit nye bagestål ind ad døren - så er du et skridt tættere på profesionelle bageresultater, direkte fra din egen...

Læs mere
Sådan plejer og vedligeholder du dit bagestål

Sådan plejer og vedligeholder du dit bagestål

Er du den heldige ejer af et bagestål i carbonstål, så ved du helt sikkert allerede, hvor simpelt det er at pleje og vedligeholde. Men ligeså vigtigt...

Læs mere
Bag designet og produktionen: Bagestålet

Bag designet og produktionen: Bagestålet

Med et bagestål kan du løfte dit bagværk til nye højder. Når du modtager bagestålet, er det klar til brug med det samme. Det skyldes, at vores...

Læs mere
Hvad er forskellen på en bagesten og et bagestål?

Hvad er forskellen på en bagesten og et bagestål?

Høj og eksplosiv varme er essentielt for, at dit bagværk kan få en sprød skorpe. Både en bagesten og et bagestål kan løfte dit bagværk...

Læs mere
Michelin-kokke sværger til 5-ply: Her er hvorfor

Michelin-kokke sværger til 5-ply: Her er hvorfor

 Er du træt af mad, der brænder på? Og frustreret over at udskifte dine nonstick-pander år efter år? Det kan være en udfordring at finde...

Læs mere
Carbonstål vs. 5-ply rustfrit stål - Guide til stegepander

Carbonstål vs. 5-ply rustfrit stål - Guide til stegepander

Hvad er forskellen mellem carbonstål og kogegrej i 5-ply?Her er de vigtigste forskelle. Hvis du har arbejdet i et professionelt køkken - eller bare et veludstyret...

Læs mere
7 grunde til, at vælge gryder og pander i 5-ply

7 grunde til, at vælge gryder og pander i 5-ply

I professionelle køkkener sværger de til rustfrit stål konstrueret i 5 lag - med en kerne af aluminium.  Og vi synes det er synd, at...

Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 7