Guides
Seneste
Pleje af egetræsskærebrætter
En af de største fordele ved et skærebræt i egetræ er, at det holder i mange år, hvis du passer ordentligt på det. Derfor er...
Sådan bør du opbevare dine (skarpe) knive
Hvordan opbevarer du dine knive? Hvis du har knivene liggende i en rodet køkkenskuffe, så har du en god forklaring på, hvorfor dine knive måske...
Sådan fjerner du rust fra dit bagestål
Rust på bagestål er helt normalt, og heldigvis super simpelt at fjerne. Så bare rolig! Hvis du står med et rustet bagestål, så skal du...
3 ting du kan lave på dit bagestål
Mangler du inspiration til, hvad du skal lave på dit bagestål? Her viser vores 3 ynglingsopskifter til dit bagestål - med en ekstra bonus nederst i...
Sådan giver du dit bagestål seasoning
Med et bagestål kan du skabe profesionelle bageresultater i din egen ovn. Bagestålet holder hele livet, men for konsistente resultater er det vigtigt, at du får...
Sådan bruger du dit bagestål
Hvis du netop har fået dit nye bagestål ind ad døren - så er du et skridt tættere på profesionelle bageresultater, direkte fra din egen...
Sådan plejer og vedligeholder du dit bagestål
Er du den heldige ejer af et bagestål i carbonstål, så ved du helt sikkert allerede, hvor simpelt det er at pleje og vedligeholde. Men ligeså vigtigt...
Bag designet og produktionen: Bagestålet
Med et bagestål kan du løfte dit bagværk til nye højder. Når du modtager bagestålet, er det klar til brug med det samme. Det skyldes, at vores...
Hvad er forskellen på en bagesten og et bagestål?
Høj og eksplosiv varme er essentielt for, at dit bagværk kan få en sprød skorpe. Både en bagesten og et bagestål kan løfte dit bagværk...