Guides
Seneste
Stegepande i carbonstål: Faser & udfordringer
Carbonstål er et materiale, som er kendt at opbygge naturlig nonstick ved patina. Det betyder, at overfladen udvikler sin farve og udtryk over tid, efterhånden som...
Mød producenten bag vores italienske kogegrej
Kogegrej i både carbonstål og rustfrit stål har altid været førende i det professionelle køkken - og det er der en helt særlig årsag til....
5 ting du skal bruge for at lave mad over bål
Der er få ting, der slår følelsen af udendørs madlavning i de varme sommermåneder, især når det foregår over åben ild. Uanset om du er...
Bag produktionen og designet: Forklæde i hør
Hvordan bliver et forklæde produceret? Kom med en tur til det nordlige Frankrig, hvor vi producerer vores hørforklæder, på en fabrik med mere end 150 års...
Pleje af egetræsskærebrætter
En af de største fordele ved et skærebræt i egetræ er, at det holder i mange år, hvis du passer ordentligt på det. Derfor er...
Sådan bør du opbevare dine (skarpe) knive
Hvordan opbevarer du dine knive? Hvis du har knivene liggende i en rodet køkkenskuffe, så har du en god forklaring på, hvorfor dine knive måske...
Sådan fjerner du rust fra dit bagestål
Rust på bagestål er helt normalt, og heldigvis super simpelt at fjerne. Så bare rolig! Hvis du står med et rustet bagestål, så skal du...
3 ting du kan lave på dit bagestål
Mangler du inspiration til, hvad du skal lave på dit bagestål? Her viser vores 3 ynglingsopskifter til dit bagestål - med en ekstra bonus nederst i...
Sådan giver du dit bagestål seasoning
Med et bagestål kan du skabe profesionelle bageresultater i din egen ovn. Bagestålet holder hele livet, men for konsistente resultater er det vigtigt, at du får...