Mød vores ambassadør
Jeppe Foldager
Gastronomisk chef, Hotel Hesselet
Mød Jeppe Foldager
Jeppe Foldager er en af de dygtigste kokke, vi har i Danmark. Han har arbejdet som kok i mange af landets mest anerkendte restauranter og endda på Kongeskibet Dannebrog. Tidligere har han været souschef på Søllerød Kro, samt arbejdet som køkkenchef på Alberto K og Restaurant Kanalen.

Ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d´Or, kom Jeppe Foldager på podiet med en flot sølvmedalje i 2013. Fra 2020 til maj 2025 har Jeppe Foldager arbejdet som køkkenchef på Dragsholm Slot i Odsherred, der har en af de prestigefyldte Michelinstjerner.

Jeppe Foldager er nu trådt ind i en ny rolle som gastronomisk chef på Hotel Hesselet med et simpelt mål: en restaurant fuld af glade gæster.
Restauranten på hotellet har i mange år været værdsat af både anmeldere og gæster, men Jeppe Foldager ønsker at løfte niveauet endnu højere – uden at gå på kompromis med en sund arbejdskultur.
Kokketip fra Jeppe Foldager
Brug hele dyret
Mit køkken er meget bundet op på naturen og sæsonen. Vi har det meget specielt heroppe, fordi vi har det hele udenfor døren.

Særligt vildt har en kæmpe tradition på Dragsholm Slot. Der synes jeg, det er sjovt at få det hele dyr ind, så man kan få lov til at skære det ud og bruge forskellige dele til det, de nu er gode til.