Gratis levering til døren 1-2 hverdage

BLIV INSPIRERET AF VORES AMBASSADØRER

THOMAS RODE x GASTROTOOLS

THOMAS RODE ANDERSEN

TIDL. MICHELIN-KOK

Thomas Rode Andersen er tidligere køkkenchef fra den 1-stjernede Michelinrestaurant Kong Hans Kælder.

Thomas Rode blev i 1990 udlært kok og har huseret i mange af landets absolut bedste restaurantkøkkener siden.
Sideløbende har han undervejs rodet med utallige projekter. Han har skrevet bøger, deltaget i film og TV programmer, undervist, coachet, lavet kokkeskoler, produktudvikling, foodstyling og meget mere.
Thomas har lavet rejseartikler, været dommer, lavet reklamer og sågar ageret forside fotomodel. I en relativt sen alder kom den tidligere Michelinkok i gang med at træne og oplevede en utrolig hård og intens rejse igennem transformationen. I dag gør stjernekokken utroligt meget for at dele sine oplevelser og inspirere andre til også at tage skeen i den anden hånd og tage vare om deres liv.

Brian Mark x Gastrotools

BRIAN MARK HANSEN

KØKKENCHEF, SØLLERØD KRO

Køkkenchef Brian Mark Hansen har sin helt egen stil og anses for at være en af Danmarks markante gastronomiske personligheder. Han har tidligere været ansat på Ruths Hotel i Skagen, Kong Hans Kælder og var souschef på Søllerød Kro mellem 2007 og 2011. Derefter var Brian køkkenchef på Christiansholm Slot, inden han vendte hjem til Søllerød Kro i 2013.

Brian har deltaget i flere kokkekonkurrencer og bl.a. udmærket sig med to 2. placeringer i hhv. “Årets Kok 2010” og “Bocuse d´Or Danmark 2013”. I 2012 vandt han “Årets Vildtret”, og i 2014 modtog han “Årets Hummerklo” ved Læsø Jomfruhummerfestival. Senest har Brian vundet “Årets ret med Gris” i 2016.

Brian har desuden formået at fastholde Kroens stjerne i Michelin Guiden i alle sine år som køkkenchef – i 2019 for 13. år i træk. Og seneste udmærkelse er Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide 2018.

Christian Bitz X Gastrotools

CHRISTIAN BITZ

ERNÆRINGSEKSPERT & FORFATTER

Christian Bitz er uddannet cand.scient. i human ernæring og fast tilknyttet Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, hvor han er involveret i talrige forskningsprojekter og udvikling af maden til patienterne. Christian Bitz sidder også i Miljø- og Fødevareministeriets Advisory Board, der i et samarbejde på tværs af fire ministerier skal rådgive regeringen om, hvordan danskernes mad-, måltidsvaner og sundhed kan løftes.

Christian Bitz er en af landets mest populære foredragsholdere, der med stor begejstring formidler sin sundhedsfaglige viden på en underholdende måde, som alle forstår og kan bruge i hverdagen. Bitz blev bredt kendt for sin medvirken i Go’morgen Danmark på TV2, han har været vært og ekspert på adskillige TV-programmer, bl.a. Danmarks største kur med flere end 150.000 tilmeldte i januar 2015 (TV2), og han har tidligere været vært på DR1 med det ugentlige forbrugerprogram Madmagasinet Bitz & Frisk.

MØD KNIVSERIEN

Køkkenknive stærke knivblad og 16-graders knivsæg gør det lettere, hurtige og mindre trættende at arbejde i køkkenet sammenlignet med traditionelle europæiske kokkeknive.

Knivserien byder på smukke damascerede knivblade og elegante sort skæfter af G10 komposit. Omkring den hårde kerne af VG10-stål smedes 66 lag stærkt og beskyttende stål. Det giver knivene det karakteristiske bølgede udseende og den ekstreme skarphed.

Køkkenknive fremstillet af VG10-stål er markant hårdere og skarpere end andre køkkenknive. Det skyldes, at stålet har en særlig mineralsammensætning og et meget højt indhold af carbon. Helt konkret betyder det, at køkkenkniven har en hårdhed på 61 HRC på Rockwell-skalaen, mens andre køkkenknive typisk ligger omkring 55 HRC.

UDFORSK KØKKENVÆRKTØJ

SE HVAD VORES KUNDER SIGER

JAPANSK SKARPHED, DANSK DESIGN

SPECIFIKATIONER

Flere spørgsmål? - Så kontakt os endelig!

+45 71 99 51 70

Man - Fre: 18:00 - 21:00

Lør: Lukket

Søn: Lukket

Info@gastrotools.dk

KONTAKT OS