Bliv inspireret af vores ambassadører

TV-kok & restauratør

Adam Price

Maden har fyldt meget i Adam Prices liv lige fra barndommen og til i dag, hvor han både kan kalde sig madskribent, restauratør og kogebogsforfatter. Mest kendt er han nok som tv-kok i programmet “Spise med Price”, som han siden 2008 har lavet med sin bror, James Price.

Læs mere

Køkkenchef, Søllerød Kro

Brian Mark Hansen

Brian Mark Hansen anses for at være en af Danmarks dygtigste kokke. Han har i 2023 vundet verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, “Bocuse d’Or”, der også kaldes det uofficielle verdensmesterskab indenfor faget. Søllerød Kro har siden 2007 haft en stjerne i Michelinguiden.

Læs mere

Friluftsentusiast og forfatter

Gordon P. Henriksen

Gordon P. Henriksen er passioneret lystfisker, jæger, friluftsmenneske og amatørkok, som lever af at formidle sin viden og inspirere andre til at komme ud under åben himmel. Han har skrevet to bøger, der begge tager afsæt i selv at skaffe sin mad og tilberede den – gerne i godt selskab.

Læs mere

Tidl. Michelinkok

Thomas Rode Andersen

Thomas Rode Andersen blev udlært kok i 1990 og har siden arbejdet i flere af landets absolut bedste restaurantkøkkener. I 18 år var han køkkenchef på den 1-stjernede Michelinrestaurant Kong Hans Kælder i København.

Læs mere

Tidl. Michelinkok og dommer i Masterchef

Dak Wichangoen

Dak Wichangoen startede sin karriere ved restaurant Det Glade Vanvid i Aarhus. To år efter, hun blev færdiguddannet, stod hun som 25-årig køkkenchef på restaurant Kiin Kiin i København, der ovenikøbet fik en Michelin-stjerne som den eneste thailandske restaurant i Danmark.



Læs mere

Gastronomisk chef, Hotel Hesselet

Jeppe Foldager

Jeppe Foldager har arbejdet som kok i mange af landets mest anerkendte restauranter og endda på Kongeskibet Dannebrog. Derudover har han stået i spidsen for køkkenet som køkkenchef på Dragsholm Slot, der har en af de prestigefyldte Michelinstjerner - Nu er han trådt ind i rollen som gastronomisk chef på Hotel Hesselet.

Læs mere

Tidl. kok og forfatter

Søren Gericke

Det danske køkkens første store stjerne og enfant terrible, Søren Gericke. Gennem 70'erne og 80'erne skubbede han grænserne for det eksperimenterende gourmetkøkken, og han var med til at introducere La Nouvelle Cuisine til danskerne.

Læs mere

Kok og tidl. direktør

Kamilla Seidler Trebbien

Hun er blandt andet kvinden bag Hahnemanns Køkken og Restaurant Lola - sidstnævnte er anbefalet af den prestigefyldte Michelinguide. I 2016 blev fik hun titlen “Latin America’s Best Female Chef”.
I dag er hun anerkendt i sit arbejde for at gøre restaurationsbranchen et bedre sted at være for alle.

Læs mere

Kok og tidl. restauratør

Christian F. B. Puglisi

Christian Francesco Bach Puglisi er født i Italien og kom som barn til Danmark. I 2007 styrede køkkenet på det prestigefyldte Noma som souchef. Siden da har han åbnet sine egne restauranter, hvoraf den ene, Relæ, fik en Michelinstjerne i 2012. Han er også manden, der startede Bæst og Mirabelle.

Læs mere

Vinder af Rising Star & assisterende køkkenchef

Kristoffer Madsen

Kristoffer Madsen kan kalde sig vinder af Rising Star 2025, Sol over Gudhjems talentkonkurrence for de nyeste navne i dansk topgastronomi. Derudover har Kristoffer Madsen i flere år været en del af det danske kokkelandshold.

Læs mere