Bliv inspireret af vores ambassadører

Thomas Rode x Gastrotools

Thomas Rode Andersen

Tidl. Michelin-kok

Thomas Rode Andersen er tidligere køkkenchef fra den 1-stjernede Michelinrestaurant Kong Hans Kælder og er nu medstifter og medejer af online madmarkedet Rigtigmad.dk.

Thomas Rode blev i 1990 udlært kok og har huseret i mange af landets absolut bedste restaurantkøkkener siden.
Sideløbende har han undervejs rodet med utallige projekter. Han har skrevet bøger, deltaget i film og TV programmer, undervist, coachet, lavet kokkeskoler, produktudvikling, foodstyling og meget mere.
Thomas har lavet rejseartikler, været dommer, lavet reklamer og sågar ageret forside fotomodel. I en relativt sen alder kom den tidligere Michelinkok i gang med at træne og oplevede en utrolig hård og intens rejse igennem transformationen. I dag gør stjernekokken utroligt meget for at dele sine oplevelser og inspirere andre til også at tage skeen i den anden hånd og tage vare om deres liv.

Jeppe Foldager

Køkkenchef, Dragsholm Slot

Jacob Jørgsholm

Indehaver af Feed Bistro

Jacob Jørgsholm er selvudlært kok og succesfuld iværksætter.

Som kok og iværksætter i sin restaurant Feed Bistro og butikken Wagyu-pusher, byder en dag på mange ildebrande og uforudsete udfordringer. Derfor er det helt essentielt for ham at have det rigtige værktøj:

"Når man har en så hektisk hverdag og har så mange ildebrande i løbet af en dag, som man skal slukke er det bare helt essentielt at have det rigtige værktøj. De ting man kan købe sig til, så det bare spiller, skal man simpelthen købe sig til. Der er ikke tid til sløve knive, og der er ikke tid til værktøj, der ikke virker. Så det hjælper utrolig meget min dag, at jeg har noget, jeg ved ikke går i stykker - og noget som bare spiller."

Hør Jacob Jørgsholms inspirerende historie fra selvudlært kok til succesfuld restauratør og iværksætter.

Brian Mark Hansen

Køkkenchef, Søllerød Kro

Køkkenchef Brian Mark Hansen har sin helt egen stil og anses for at være en af Danmarks markante gastronomiske personligheder. Han har tidligere været ansat på Ruths Hotel i Skagen, Kong Hans Kælder og var souschef på Søllerød Kro mellem 2007 og 2011. Derefter var Brian køkkenchef på Christiansholm Slot, inden han vendte hjem til Søllerød Kro i 2013.

Brian har deltaget i flere kokkekonkurrencer og bl.a. udmærket sig med to 2. placeringer i hhv. “Årets Kok 2010” og “Bocuse d´Or Danmark 2013”. I 2012 vandt han “Årets Vildtret”, og i 2014 modtog han “Årets Hummerklo” ved Læsø Jomfruhummerfestival. Senest har Brian vundet “Årets ret med Gris” i 2016.

Brian har desuden formået at fastholde Kroens stjerne i Michelin Guiden i alle sine år som køkkenchef – i 2019 for 13. år i træk. Og seneste udmærkelse er Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide 2018.

Kasper Correll

Ass. Køkkenchef, Restaurant Uformel

Kasper Correll er Ass. Køkkenchef på Restaurant Uformel i København. Han har været i 5 år på Restaurant Uformel - efter at have været Souschef på Skovshoved hotel.

Kasper har i 5 år været en del af det danske junior-kokkelandshold - de sidste 2,5 år som holdkaptajn for holdet. Den dygtige kok kan desuden bryste sig med, at have været med til at vinde medaljer ved både OL og VM. Fra maj 2020 er Kasper Corell tiltrådt som Ass. Team Coach for både senior- og juniorkokkelandsholdene.

Selv fortæller den flittige kok: "Jeg elsker konkurrencer og bruger dem til at presse mig selv til at udvikle mig og til at blive en bedre kok. Jeg har været med i finalen som "Årets Kok" og fik en femteplads."

Felix Smith

TV-vært

Felix Smith er blandt mange danskere kendt som den vellidte TV-vært med det lange lyse hår. Når arbejdet pakkes væk, bruger Felix meget tid i naturen eller køkkenet - ofte i selskab med sin kone Marie, som er professionel kok, eller alene for at få et afbræk fra hverdagen. Det kan være på havet, når han sejler - eller i haven med det store flotte orangeri. For Felix er godt udstyr og værktøj helt essentielt - specielt i køkkenet, fordi det gør madlavningen sjovere og mere eksperimenterende.

Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.