Bliv inspireret af vores ambassadører

Tidl. Michelin-kok

Thomas Rode Andersen

Thomas Rode Andersen er tidligere køkkenchef fra den 1-stjernede Michelinrestaurant Kong Hans Kælder og er nu medstifter og medejer af online madmarkedet Rigtigmad.dk.

Thomas Rode blev i 1990 udlært kok og har huseret i mange af landets absolut bedste restaurantkøkkener siden.
Sideløbende har han undervejs rodet med utallige projekter. Han har skrevet bøger, deltaget i film og TV programmer, undervist, coachet, lavet kokkeskoler, produktudvikling, foodstyling og meget mere.
Thomas har lavet rejseartikler, været dommer, lavet reklamer og sågar ageret forside fotomodel.

I en relativt sen alder kom den tidligere Michelinkok i gang med at træne og oplevede en utrolig hård og intens rejse igennem transformationen. I dag gør stjernekokken utroligt meget for at dele sine oplevelser og inspirere andre til også at tage skeen i den anden hånd og tage vare om deres liv.

Køkkenchef, Søllerød Kro

Brian Mark Hansen

Køkkenchef Brian Mark Hansen har sin helt egen stil og anses for at være en af Danmarks markante gastronomiske personligheder. Han har tidligere været ansat på Ruths Hotel i Skagen, Kong Hans Kælder og var souschef på Søllerød Kro mellem 2007 og 2011. Derefter var Brian køkkenchef på Christiansholm Slot, inden han vendte hjem til Søllerød Kro i 2013.

Brian har deltaget i flere kokkekonkurrencer og bl.a. udmærket sig med to 2. placeringer i hhv. “Årets Kok 2010” og “Bocuse d´Or Danmark 2013”. I 2012 vandt han “Årets Vildtret”, og i 2014 modtog han “Årets Hummerklo” ved Læsø Jomfruhummerfestival. Senest har Brian vundet “Årets ret med Gris” i 2016.

Brian har desuden formået at fastholde Kroens stjerne i Michelin Guiden i alle sine år som køkkenchef – i 2019 for 13. år i træk. Og seneste udmærkelse er Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide 2018.

Tidl. Michelinkok og dommer i Masterchef

Dak Wichangoen

Dak Wichangoen kom til Danmark fra Thailand som 7-årig, og startede sin karriere ved restaurant Det Glade Vanvid i Aarhus. Efter 4 år, kom hun til den Michelinstjernede restaurant Kiin Kiin i København. På Kiin Kiin blev hun, som 25-årig, køkkenchef og var den eneste kvindelige køkkenchef på en Michelinstjernet restaurant, i Danmark.


I 2021 blev Dak gæstedommer i Masterchef, og er i sæson 7 blevet fast medlem af dommerpanelet.

Køkkenchef, Dragsholm Slot

Jeppe Foldager

Jeppe Foldager startede sin gastronomiske karriere som kok på kongeskibet Dannebrog og har sidenhen arbejdet i mange af landets mest anerkendte restauranter.Han har blandt andet arbejdet som souschef på Søllerød Kro, samt været køkkenchef på Alberto K og Restaurant Kanalen. Jeppe Foldager har deltaget i Bocuse d´Or og kommet på podiet af flere omgange, herunder vundet en sølvmedalje i 2013.Siden 2020 har Jeppe Foldager arbejdet som køkkenchef på det Michelin stjernede Dragsholm Slot.

Tidl. kok og forfatter

Søren Gericke

Det danske køkkens første store stjerne og enfant terrible, Søren Gericke.

Gennem 70'erne og 80'erne skubbede han grænserne for det eksperimenterende gourmetkøkken. Siden er Gericke blevet hyldet for sit markante bidrag til den gastronomiske revolution i Danmark.

Køkkenchef på Restaurant Lola

Kamilla Seidler

Vi har besøgt Kamilla Seidler og hendes seje team på restaurant Lola, hvor der arbejdes med danske økologiske råvarer fra dygtige landmænd og -kvinder.

"Skarpe knive er alfa og omega"


Kamilla arbejder for en bedre arbejdsplads i dansk gastronomi - og vi er enormt stolte af, at udruste Kamilla og teamet med godt værktøj.