Bliv inspireret af vores ambassadører

TV-kok & restauratør

Adam Price

Med sin kærlighed til mad, godt grej og udendørs madlavning er vi glade for at kunne introducere Adam Price som Gastrotools’ nye ambassadør. Maden har fyldt meget i Adam Prices liv lige fra barndommen og til i dag, hvor han både kan kalde sig madskribent, restauratør og kogebogsforfatter. Mest kendt er han nok som tv-kok i programmet “Spise med Price”, som han siden 2008 har lavet med sin bror, James Price.

Læs mere

Tidl. Michelinkok

Thomas Rode Andersen

Thomas Rode Andersen blev udlært kok i 1990 og har siden arbejdet i flere af landets absolut bedste restaurantkøkkener. I 18 år var han køkkenchef på den 1-stjernede Michelinrestaurant Kong Hans Kælder i København.

Læs mere

Køkkenchef, Søllerød Kro

Brian Mark Hansen

Brian Mark Hansen anses for at være en af Danmarks dygtigste kokke. Han har i 2023 vundet verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, “Bocuse d’Or”, der også kaldes det uofficielle verdensmesterskab indenfor faget. Søllerød Kro har siden 2007 haft en stjerne i Michelinguiden.

Læs mere

Tidl. Michelinkok og dommer i Masterchef

Dak Wichangoen

Dak Wichangoen startede sin karriere ved restaurant Det Glade Vanvid i Aarhus. To år efter, hun blev færdiguddannet, stod hun som 25-årig køkkenchef på restaurant Kiin Kiin i København, der ovenikøbet fik en Michelin-stjerne som den eneste thailandske restaurant i Danmark.



Læs mere

Køkkenchef, Dragsholm Slot

Jeppe Foldager

Jeppe Foldager har arbejdet som kok i mange af landets mest anerkendte restauranter og endda på Kongeskibet Dannebrog. Siden 2020 har Jeppe Foldager arbejdet som køkkenchef på Dragsholm Slot i Odsherred, der har en af de prestigefyldte Michelinstjerner.

Læs mere

Tidl. kok og forfatter

Søren Gericke

Det danske køkkens første store stjerne og enfant terrible, Søren Gericke. Gennem 70'erne og 80'erne skubbede han grænserne for det eksperimenterende gourmetkøkken, og han var med til at introducere La Nouvelle Cuisine til danskerne.

Læs mere

Direktør, Restaurant Lola & Hahnemanns Køkken

Kamilla Seidler Trebbien

Til daglig driver hun Hahnemanns Køkken og Restaurant Lola - sidstnævnte er anbefalet af den prestigefyldte Michelinguide. I 2016 blev fik hun titlen “Latin America’s Best Female Chef”. I dag er hun anerkendt i sit arbejde for at gøre restaurationsbranchen et bedre sted at være for alle.

Læs mere

Kok og restauratør, Mirabelle & Bæst

Christian F. B. Puglisi

Christian Francesco Bach Puglisi er født i Italien og kom som barn til Danmark. I 2007 styrede køkkenet på det prestigefyldte Noma som souchef. Siden da har han åbnet sine egne restauranter, hvoraf den ene, Relæ, fik en Michelinstjerne i 2012. I dag driver han Mirabelle og Bæst.

Læs mere