Bliv inspireret af vores ambassadører

TV-kok & restauratør
Adam Price
Maden har fyldt meget i Adam Prices liv lige fra barndommen og til i dag, hvor han både kan kalde sig madskribent, restauratør og kogebogsforfatter. Mest kendt er han nok som tv-kok i programmet “Spise med Price”, som han siden 2008 har lavet med sin bror, James Price.
Køkkenchef, Søllerød Kro
Brian Mark Hansen
Brian Mark Hansen anses for at være en af Danmarks dygtigste kokke. Han har i 2023 vundet verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, “Bocuse d’Or”, der også kaldes det uofficielle verdensmesterskab indenfor faget. Søllerød Kro har siden 2007 haft en stjerne i Michelinguiden.
Friluftsentusiast og forfatter
Gordon P. Henriksen
Gordon P. Henriksen er passioneret lystfisker, jæger, friluftsmenneske og amatørkok, som lever af at formidle sin viden og inspirere andre til at komme ud under åben himmel. Han har skrevet to bøger, der begge tager afsæt i selv at skaffe sin mad og tilberede den – gerne i godt selskab.
Tidl. Michelinkok
Thomas Rode Andersen
Thomas Rode Andersen blev udlært kok i 1990 og har siden arbejdet i flere af landets absolut bedste restaurantkøkkener. I 18 år var han køkkenchef på den 1-stjernede Michelinrestaurant Kong Hans Kælder i København.
Tidl. Michelinkok og dommer i Masterchef
Dak Wichangoen
Dak Wichangoen startede sin karriere ved restaurant Det Glade Vanvid i Aarhus. To år efter, hun blev færdiguddannet, stod hun som 25-årig køkkenchef på restaurant Kiin Kiin i København, der ovenikøbet fik en Michelin-stjerne som den eneste thailandske restaurant i Danmark.
Gastronomisk chef, Hotel Hesselet
Jeppe Foldager
Jeppe Foldager har arbejdet som kok i mange af landets mest anerkendte restauranter og endda på Kongeskibet Dannebrog. Derudover har han stået i spidsen for køkkenet som køkkenchef på Dragsholm Slot, der har en af de prestigefyldte Michelinstjerner - Nu er han trådt ind i rollen som gastronomisk chef på Hotel Hesselet.
Tidl. kok og forfatter
Søren Gericke
Det danske køkkens første store stjerne og enfant terrible, Søren Gericke. Gennem 70'erne og 80'erne skubbede han grænserne for det eksperimenterende gourmetkøkken, og han var med til at introducere La Nouvelle Cuisine til danskerne.
Kok og tidl. direktør
Kamilla Seidler Trebbien
Hun er blandt andet kvinden bag Hahnemanns Køkken og Restaurant Lola - sidstnævnte er anbefalet af den prestigefyldte Michelinguide. I 2016 blev fik hun titlen “Latin America’s Best Female Chef”.
I dag er hun anerkendt i sit arbejde for at gøre restaurationsbranchen et bedre sted at være for alle.
Kok og tidl. restauratør
Christian F. B. Puglisi
Christian Francesco Bach Puglisi er født i Italien og kom som barn til Danmark. I 2007 styrede køkkenet på det prestigefyldte Noma som souchef. Siden da har han åbnet sine egne restauranter, hvoraf den ene, Relæ, fik en Michelinstjerne i 2012. Han er også manden, der startede Bæst og Mirabelle.
Vinder af Rising Star & assisterende køkkenchef
Kristoffer Madsen
Kristoffer Madsen kan kalde sig vinder af Rising Star 2025, Sol over Gudhjems talentkonkurrence for de nyeste navne i dansk topgastronomi. Derudover har Kristoffer Madsen i flere år været en del af det danske kokkelandshold.