Bliv inspireret af vores ambassadører

TV Kok & restauratør

Adam Price

Med sin kærlighed til mad, godt grej og udendørs madlavning er vi glade for at kunne introducere Adam Price som Gastrotools’ nye ambassadør.

Læs mere

Tidl. Michelin-kok

Thomas Rode Andersen

Thomas Rode Andersen er tidligere køkkenchef fra den 1-stjernede Michelinrestaurant Kong Hans Kælder og er nu medstifter og medejer af online madmarkedet Rigtigmad.dk.

Læs mere

Køkkenchef, Søllerød Kro

Brian Mark Hansen

Køkkenchef Brian Mark Hansen har sin helt egen stil og anses for at være en af Danmarks markante gastronomiske personligheder. Han har tidligere været ansat på Ruths Hotel i Skagen, Kong Hans Kælder og var souschef på Søllerød Kro mellem 2007 og 2011. Derefter var Brian køkkenchef på Christiansholm Slot, inden han vendte hjem til Søllerød Kro i 2013.

Læs mere

Tidl. Michelinkok og dommer i Masterchef

Dak Wichangoen

Dak Wichangoen kom til Danmark fra Thailand som 7-årig, og startede sin karriere ved restaurant Det Glade Vanvid i Aarhus. Efter 4 år, kom hun til den Michelinstjernede restaurant Kiin Kiin i København. På Kiin Kiin blev hun, som 25-årig, køkkenchef og var den eneste kvindelige køkkenchef på en Michelinstjernet restaurant, i Danmark.

Læs mere

Køkkenchef, Dragsholm Slot

Jeppe Foldager

Jeppe Foldager startede sin gastronomiske karriere som kok på kongeskibet Dannebrog og har sidenhen arbejdet i mange af landets mest anerkendte restauranter.Han har blandt andet arbejdet som souschef på Søllerød Kro, samt været køkkenchef på Alberto K og Restaurant Kanalen. Jeppe Foldager har deltaget i Bocuse d´Or og kommet på podiet af flere omgange, herunder vundet en sølvmedalje i 2013.Siden 2020 har Jeppe Foldager arbejdet som køkkenchef på det Michelin stjernede Dragsholm Slot.

Tidl. kok og forfatter

Søren Gericke

Det danske køkkens første store stjerne og enfant terrible, Søren Gericke.

Gennem 70'erne og 80'erne skubbede han grænserne for det eksperimenterende gourmetkøkken. Siden er Gericke blevet hyldet for sit markante bidrag til den gastronomiske revolution i Danmark.

Køkkenchef på Restaurant Lola

Kamilla Seidler

Vi har besøgt Kamilla Seidler og hendes seje team på restaurant Lola, hvor der arbejdes med danske økologiske råvarer fra dygtige landmænd og -kvinder.

"Skarpe knive er alfa og omega"


Kamilla arbejder for en bedre arbejdsplads i dansk gastronomi - og vi er enormt stolte af, at udruste Kamilla og teamet med godt værktøj.