Mød vores ambassadør
Adam Price
TV-kok & restauratør
Mød Adam Price
Maden har fyldt meget i Adam Prices liv lige fra barndommen og til i dag, hvor han både kan kalde sig madskribent, restauratør og kogebogsforfatter. Mest kendt er han nok som tv-kok i programmet “Spise med Price”, som han siden 2008 har lavet med sin bror, James Price.

Adam Price er også erfaren jæger, der med årene er blevet mere og mere glad for at gå på jagt med bue og pil: “Jeg bruger enormt meget tid på et kontor med lange projekter, og så er det fantastisk at forholde sig til noget så konkret som at skulle jage et dyr. Det er aldrig forgæves at være ude i naturen”.

Manuskriptforfatter, instruktør, idémand og executive producer er også nogle af de mange titler, der pryder Adam Prices CV indenfor teater, tv-programmer og fiktionens verden - blandt andet var han hovedforfatter på serien “Borgen”, der har modtaget både en Robert og den britiske BAFTA.
Videoopskrift med Adam Price - Oklahoma onion smash burger - Gastrotools.dk
Favorit opskrift
Oklahoma onion smash burger
Vis opskrift

Adam Prices favoritter

Stegeplade - Carbonstål - Gastrotools.dkStegeplade - Carbonstål - Gastrotools.dk Stegeplade - Carbonstål 62x27 cm - 999 kr.
Stegepande - 5 - ply - Gastrotools.dkStegepande - 5 - ply - Gastrotools.dk Stegepande - 5-ply 28 cm - 999 kr.
Skærebræt med saftrille - Gastrotools.dkSkærebræt med saftrille Skærebræt med saftrille FSC-certificeret egetræ - 1.099 kr.
KØKKENTIP FRA ADAM PRICE
Gem dine kyllingeskrog og lav fond
Hvis du laver hele kyllinger engang imellem, så gem dine kyllingeskrog i stedet for at smide dem ud. Så kan du bruge dem til at lave en dejlig fond.

Når du har spist kyllingen, så gem skroget og rist det af. Hæld vand på, tilsæt grøntsager, og reducer, reducer, reducer - så du får en fond med masser af smag i.