Adam Price

"Jeg er fan af godt grej, der er lavet med en holdning"

MØD VORES AMBASSADØR

Adam Price

Maden har fyldt meget i Adam Prices liv lige fra barndommen og til i dag, hvor han både kan kalde sig madskribent, restauratør og kogebogsforfatter. Mest kendt er han nok som tv-kok i programmet “Spise med Price”, som han siden 2008 har lavet med sin bror, James Price.

Adam Price er også erfaren jæger, der med årene er blevet mere og mere glad for at gå på jagt med bue og pil: “Jeg bruger enormt meget tid på et kontor med lange projekter, og så er det fantastisk at forholde sig til noget så konkret som at skulle jage et dyr. Det er aldrig forgæves at være ude i naturen”.

Manuskriptforfatter, instruktør, idémand og executive producer er også nogle af de mange titler, der pryder Adam Prices CV indenfor teater, tv-programmer og fiktionens verden - blandt andet var han hovedforfatter på serien “Borgen”, der har modtaget både en Robert og den britiske BAFTA.

KØKKENTIP FRA ADAM PRICE

Gem dine kyllingeskrog og lav fond

Hvis du laver hele kyllinger engang imellem, så gem dine kyllingeskrog i stedet for at smide dem ud. Så kan du bruge dem til at lave en dejlig fond.

Når du har spist kyllingen, så gem skroget og rist det af. Hæld vand på, tilsæt grøntsager, og reducer, reducer, reducer - så du får en fond med masser af smag i.

Adam Price X Gastrotools opskrifter

Kartoffelblinis med urtecreme og rogn

Siden optagelsen af denne video har fiskeriministeren udmeldt et forbud mod målrettet fiskeri efter stenbideren i 2025. For at støtte bestanden af stenbidere anbefaler Adam...

Læs mere

Ceviche af torsk med urteolie

Se opskriften her Ingredienser 4 personer 200 gram torsk (50 gram torsk pr. person) 1 lille fed hvidløg Saften af 2 citroner, 1 lime en...

Læs mere

Risalamande

Julens bedste risalamande? I hvert fald hvis du spørger Adam Price. I hans familie er opskriften på risalamande nemlig så personlig, at al køkkenhjælp bliver...

Læs mere

Brun sovs

Den brune sovs er det, du sætter på julebordet, der binder alle andre elementer sammen til den julemenu, vi kender. Derfor er det selvfølgelig afgørende,...

Læs mere

Flæskesteg med sprøde svær

En af de helt store klassikere på det danske julebord: Flæskesteg. De sprøde svær er kendt for at give hjemmekokkene sved på panden, men her...

Læs mere

Omelet med spinat og gedeost

Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet.  Omeletten...

Læs mere

Cacio e pepe

I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...

Læs mere

Tacos m. tuntatar og guacamole

Få Adam Prices opskrift på en ret, der smager fantastisk, men som er let nok at lave til at passe perfekt som en hverdagsret. Det...

Læs mere

Paneret fasan med sommergrønt

"En af de største glæder ved at jage er, at når det lykkes, så har du pludselig et helt stykke vildt, du skal tilberede. Man...

Læs mere

Oklahoma onion smash burger

 "Det er en kæmpe glæde at få lov at lave mad ude i naturen. Det er fantastisk at lave vildtet tæt på, hvor man jagede...

Læs mere