Brunede kartofler

Brunede kartofler

Til den klassiske julemiddag er brunede kartofler en fast medspiller, som de færreste vil være foruden. Kog og pil eventuelt kartoflerne dagen før. Så er der ekstra tid til julehygge på den store dag.

Ingredienser

4-6 personer

1 kg små kartofler

5 spsk. sukker

30 g smør

Sådan gør du

Kog kartoflerne med skræl, til de lige akkurat er møre. Afkøl kartoflerne, og pil dem.

Fordel sukkeret på en pande, og lad det smelte ved jævn varme. Tilsæt smør, skru op for varmen, og rør det sammen. Tilsæt kartoflerne, og vend dem rundt i karamelmassen i 6-7 minutter, til kartoflerne er gennemvarme og glaserede.

Servér straks.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Få Thomas Rodes opskrift på grillede asparges og broccolini: En perfekt sommerret, der både kan nydes som tilbehør eller som en lækker forret. Retten laves her...

Læs mere
Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rode giver dig her en opskrift på sandart med løg i forskellige varianter - en smagfuld ret med den lyse sandart og løgene, der har...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke