Brunede kartofler

Brunede kartofler

Til den klassiske julemiddag er brunede kartofler en fast medspiller, som de færreste vil være foruden. Kog og pil eventuelt kartoflerne dagen før. Så er der ekstra tid til julehygge på den store dag.

Ingredienser

4-6 personer

1 kg små kartofler

5 spsk. sukker

30 g smør

Sådan gør du

Kog kartoflerne med skræl, til de lige akkurat er møre. Afkøl kartoflerne, og pil dem.

Fordel sukkeret på en pande, og lad det smelte ved jævn varme. Tilsæt smør, skru op for varmen, og rør det sammen. Tilsæt kartoflerne, og vend dem rundt i karamelmassen i 6-7 minutter, til kartoflerne er gennemvarme og glaserede.

Servér straks.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Salt parmaskinke, cremet burrata og frisk pesto går man aldrig galt i byen med. Her fungerer det også helt fantastisk med bunden af tomatsauce og...

Læs mere
Kartoffelpizza med stenbiderrogn og grønne asparges

Kartoffelpizza med stenbiderrogn og grønne asparges

Den normalt ydmyge kartoffelpizza er her blevet opgraderet med både stenbiderrogn og grønne asparges. Uden for sæsonen kan du erstatte rognen med caviar, hvis det...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke