Brunede kartofler - Gastrotools.dk

Brunede kartofler

Til den klassiske julemiddag er brunede kartofler en fast medspiller, som de færreste vil være foruden. Kog og pil eventuelt kartoflerne dagen før. Så er der ekstra tid til julehygge på den store dag.

Ingredienser

4-6 personer

1 kg små kartofler

5 spsk. sukker

30 g smør

Sådan gør du

Kog kartoflerne med skræl, til de lige akkurat er møre. Afkøl kartoflerne, og pil dem.

Fordel sukkeret på en pande, og lad det smelte ved jævn varme. Tilsæt smør, skru op for varmen, og rør det sammen. Tilsæt kartoflerne, og vend dem rundt i karamelmassen i 6-7 minutter, til kartoflerne er gennemvarme og glaserede.

Servér straks.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Omelet med spinat og gedeost

Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet.  Omeletten...

Læs mere

Cacio e pepe

I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke