Brunede kartofler

Brunede kartofler

Til den klassiske julemiddag er brunede kartofler en fast medspiller, som de færreste vil være foruden. Kog og pil eventuelt kartoflerne dagen før. Så er der ekstra tid til julehygge på den store dag.

Ingredienser

4-6 personer

1 kg små kartofler

5 spsk. sukker

30 g smør

Sådan gør du

Kog kartoflerne med skræl, til de lige akkurat er møre. Afkøl kartoflerne, og pil dem.

Fordel sukkeret på en pande, og lad det smelte ved jævn varme. Tilsæt smør, skru op for varmen, og rør det sammen. Tilsæt kartoflerne, og vend dem rundt i karamelmassen i 6-7 minutter, til kartoflerne er gennemvarme og glaserede.

Servér straks.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke