Brunede kartofler - Gastrotools.dk

Brunede kartofler

Til den klassiske julemiddag er brunede kartofler en fast medspiller, som de færreste vil være foruden. Kog og pil eventuelt kartoflerne dagen før. Så er der ekstra tid til julehygge på den store dag.

Ingredienser

4-6 personer

1 kg små kartofler

5 spsk. sukker

30 g smør

Sådan gør du

Kog kartoflerne med skræl, til de lige akkurat er møre. Afkøl kartoflerne, og pil dem.

Fordel sukkeret på en pande, og lad det smelte ved jævn varme. Tilsæt smør, skru op for varmen, og rør det sammen. Tilsæt kartoflerne, og vend dem rundt i karamelmassen i 6-7 minutter, til kartoflerne er gennemvarme og glaserede.

Servér straks.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Den klassiske risotto fås her i en grøn version med ramsløg og ærter, som både giver en smuk farve og en frisk smag sammenlignet med...

Læs mere
Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Kok og restauratør Christian F. B. Puglisi driver til daglig restauranterne Bæst og Mirabelle, som begge tager udgangspunkt i det italienske køkken. Her giver han...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke