Danmarks største kokkekonkurrence

Gastrotools x Sol over Gudhjem

Tidl. michelinkok og stifter af Sol over Gudhjem

Mikkel Marschall om samarbejdet:

"For at kunne præstere på højeste niveau, skal kokkene bruge køkkenudstyr af højeste niveau. Derfor er Gastrotools oplagt som hovedpartner til Sol over Gudhjem 2024 med deres italiensk producerede kogegrej.

Når Danmarks største kokkekonkurrence til sommer løber af stablen, skal kokkene derfor bruge gryder og pander i 5-ply serien fra Gastrotools til at levere deres bedste til dommerne.

Gastrotools samarbejder med danske topkokke og de dygtigste producenter i udviklingen af deres køkkenudstyr - så uanset om du er konkurrerende kok på havnen i Gudhjem eller passioneret hjemmekok, får du køkkenværktøj i professionel kvalitet mellem hænderne."

Om konkurrencen

Hvad er Sol over Gudhjem?

Sol over Gudhjem er Danmarks største kokkekonkurrence, som udspiller sig på Bornholm hver sommer, hvor Gudhjem Havn bliver forvandlet til et madmekka for kokke og kulinarisk interesserede. 

Fire af de dygtigste kokke, der har gjort sig bemærket det seneste år, dyster mod hinanden og skal hver levere en forret og hovedret, som bliver vurderet af dommerjuryen. Både danske og internationale kokke har deltaget i Sol over Gudhjem gennem årene.

Konkurrencen har fundet sted siden 2009, og i år bliver Sol over Gudhjem afholdt den 22. juni. Siden sin start har Sol over Gudhjem udviklet sig og rummer nu også blandt andet et stort madmarked, en dessertkonkurrence og produktpris.

5-ply rustfrit stål

Kogegrejet topkokkene bruger

Når kokkene til sommer skal konkurrere om titlen som vinder af Sol over Gudhjem 2024, skal de lave maden i gryder og pander i 5-ply - selvfølgelig helt uden PFAS. Serien er udviklet i samarbejde med danske topkokke i en femlagskonstruktion, der sikrer en hurtig og jævn varmefordeling.

Kurven på stegepandens sider er udviklet til at give dig en større stegeflade - mens den bukkede kant gør det nemt at hælde saucer fra panden uden at spilde. Og så sørger vores unikke CoolGrip-håndtag for et ergonomisk, køligt greb.

Hele serien er produceret i Italien lidt uden for byen Como på et lille, familieejet værksted, der har over 130 års håndværkserfaring bag sig. Opdag forskellen med en nøje konstrueret stegepande, næste gang du tilbereder dine yndlingsretter.