Bag produktionen
Mød vores håndværkere
COMO - ITALIEN
Mød stegepanden i carbonstål
Udviklet med 130 års italiensk ekspertise og feedback fra landets bedste kokke. Stegepanden i carbonstål giver en fantastisk stegeskorpe på kød og grønt. Professionelle vælger carbonstål på grund af dets overlegne varmekontrol. Nu opgraderet med det komfortable CoolGrip-håndtag udviklet med landets bedste kokke.
SMÅLAND - SVERIGE
Mød stegepladen
Vores største og mest alsidige stegeredskab til dato med uovertruffen varmekontrol på alle varmekilder.
Designet med inspiration fra professionelle køkkener og produceret i Småland i Sverige med mere end 100 års erfaring.
LYON - FRANKRIG
The Oak Collab
Skærebrætterne er produceret i en lille by syd for Lyon i Frankrig af erfarne håndværkere med over 100 års erfaring.
Med en delt passion for kvalitet og en forkærlighed for det franske håndværk blev fundamentet lagt for vores kollektion af skærebrætter i egetræ. Francis Cardenau, en velrenommeret fransk kok, har med sin kulinariske baggrund og kærlighed til kvalitetsprodukter været en troværdig medskaber af disse skærebrætter.
67 LAG JAPANSK STÅL
Køkkenknive bygget til en livstid
Ekstrem skarphed og styrke kendetegner køkkenknivene fra Gastrotools. Hver enkelt kniv smedes med fokus på æstetisk skønhed og ultimativ styrke. Stolte smedetraditioner kombineret med innovativ teknologi og enestående ståltyper skaber forudsætningerne for den ultimative køkkenkniv. Køkkenknive for livet.