Rejer med hvidløg, chorizo og timian

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Gastrotools

Opskrifter fra professionelle

Forberedelse: 2t
Tilberedning: 5 min
I alt: 2t 5 min

Lynhurtige at lave, men fuld smæk på smagen, kan nydes med godt brød. De her rejer med spansk inspiration er fremragende som en del af det delemåltid med flere små retter. Brug så vidt muligt en blød chorizo. Kan du ikke skaffe sådan én, kan du dog også bruge den mere hårde version, man finder i de fleste supermarkeder. I så fald fjernes skindet, og chorizoen skæres i tynde skiver.

Antal
personer
Ingredienser
400 g
store rejer
6 stk.
fed hvidløg
3 kviste
timian
1 dl
olivenolie
75 dl
blød chorizo
0
Olivenolie
0
Peber
Hold skærmen tændt
Fremgangsmåde
Trin 1/3

Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Pil og hak hvidløgene, og pluk timianbladene. Kom alle tre dele i en skål, og lad dem marinere et par timer.

Trin 2/3

Pil imens chorizofarsen ud af pølseskinet, og del det i små stykker.

Trin 3/3

Steg det i en smule olivenolie på en pande, til det begynder at tage farve. Kom nu rejerne ved, og steg videre i et par minutter, til rejerne er gennemstegte. Krydr med peber.

Sulten efter mere?

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eksklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.