Rejer med hvidløg, chorizo og timian

Lynhurtige at lave, men fuld smæk på smagen. De her rejer med spansk inspiration er fremragende som en del af det delemåltid med flere små retter. Brug så vidt muligt en blød chorizo. Kan du ikke skaffe sådan én, kan du dog også bruge den mere hårde version, man finder i de fleste supermarkeder. I så fald fjernes skindet, og chorizoen skæres i tynde skiver.

4 personer

Ingredienser

400 g store rejer
6 fed hvidløg
3-4 kviste timian
1 dl olivenolie
75 g blød chorizo
Olivenolie
Peber

Redskaber

Utilitykniv

Stegepande i carbonstål eller støbejern

Evt. brødkniv

Sådan gør du

Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Pil og hak hvidløgene, og pluk timianbladene. Kom alle tre dele i en skål, og lad dem marinere et par timer.

Pil imens chorizofarsen ud af pølseskinet, og del det i små stykker.

Steg det i en smule olivenolie på en pande, til det begynder at tage farve. Kom nu rejerne ved, og steg videre i et par minutter, til rejerne er gennemstegte. Krydr med peber.

Nyd med godt brød.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →