Multeceviche - Gastrotools.dk

Multeceviche

Denne her nemme og sommerlige forret tager ingen tid at bikse sammen, og derfor er den en perfekt ret at smide på menuen, når du venter gæster. 

Kan du ikke finde multe, kan du fint erstatte den med andre hvide fisk. Husk at fryse fisken før brug, og skær den i skiver, inden den er helt optøet. Det giver det pæneste resultat.

4 personer

Ingredienser

400 g multefileter uden skind

100 ml friskpresset limesaft

1 tsk. salt

1 nip sukker

1 lille rødløg

½ bdt. purløg

Evt. friske urter eller spiselige blomster til pynt

1-2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Skær multen i tynde skiver, og anret den på tallerkner. 

Bland limesaft med salt og sukker, og rør, til det er opløst. 

Pil rødløget, og hak det fint. Snit purløg. 

Dryp limesaften over fisken, top med rødløg og purløg samt evt. urter og blomster. 

Dryp olivenolie over. 

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Den klassiske risotto fås her i en grøn version med ramsløg og ærter, som både giver en smuk farve og en frisk smag sammenlignet med...

Læs mere
Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Kok og restauratør Christian F. B. Puglisi driver til daglig restauranterne Bæst og Mirabelle, som begge tager udgangspunkt i det italienske køkken. Her giver han...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke