Multeceviche - Gastrotools.dk

Multeceviche

Denne her nemme og sommerlige forret tager ingen tid at bikse sammen, og derfor er den en perfekt ret at smide på menuen, når du venter gæster. 

Kan du ikke finde multe, kan du fint erstatte den med andre hvide fisk. Husk at fryse fisken før brug, og skær den i skiver, inden den er helt optøet. Det giver det pæneste resultat.

4 personer

Ingredienser

400 g multefileter uden skind

100 ml friskpresset limesaft

1 tsk. salt

1 nip sukker

1 lille rødløg

½ bdt. purløg

Evt. friske urter eller spiselige blomster til pynt

1-2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Skær multen i tynde skiver, og anret den på tallerkner. 

Bland limesaft med salt og sukker, og rør, til det er opløst. 

Pil rødløget, og hak det fint. Snit purløg. 

Dryp limesaften over fisken, top med rødløg og purløg samt evt. urter og blomster. 

Dryp olivenolie over. 

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Arrabiata-sauce

Arrabiata-sauce

Pasta Arrabiata er en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsauce med hvidløg, olivenolie og tørret chili. Den laves typisk med hele flåede tomater...

Læs mere
Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia

Nemme pastaretter er et sikkert hit, og denne her krydrede sag med salsiccia, hvidløg og chili er ingen undtagelse. Den er perfekt til dage, hvor...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke