Multeceviche

Denne her nemme og sommerlige forret tager ingen tid at bikse sammen, og derfor er den en perfekt ret at smide på menuen, når du venter gæster. 

Kan du ikke finde multe, kan du fint erstatte den med andre hvide fisk. Husk at fryse fisken før brug, og skær den i skiver, inden den er helt optøet. Det giver det pæneste resultat.

4 personer

Ingredienser

400 g multefileter uden skind

100 ml friskpresset limesaft

1 tsk. salt

1 nip sukker

1 lille rødløg

½ bdt. purløg

Evt. friske urter eller spiselige blomster til pynt

1-2 spsk. olivenolie

Redskaber

Utilitykniv

Forskærerkniv 

Evt. madpincet til anretning

Sådan gør du

Skær multen i tynde skiver, og anret den på tallerkner. 

Bland limesaft med salt og sukker, og rør, til det er opløst. 

Pil rødløget, og hak det fint. Snit purløg. 

Dryp limesaften over fisken, top med rødløg og purløg samt evt. urter og blomster. 

Dryp olivenolie over. 

← Ældre indlæg