Laksetatar med cremefraiche, lime og skalotteløg

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Gastrotools

Opskrifter fra professionelle

Forberedelse: 15 min
Tilberedning: 0 min
I alt: 15 min
Print opskrift

Denne her laksetatar er både nem og lækker på sommerbordet, når der kommer gæster. Den tager ikke lang tid at lave, og det hele kan forberedes et par timer i forvejen. Brug laks af bedst mulige kvalitet, og frys den inden brug for at undgå parasitter. 

Nyd evt. laksetataren med godt brød.

Antal : Antal
personer
Ingredienser
400 g
laks
1.5
skalotteløg
2
økologiske lime
1 spsk.
olivenolie
200 g
cremefraiche 38
Friske urter og spiselige blomster til pynt
Salt og peber
Hold skærmen tændt
Fremgangsmåde
Trin 1/5

Skær skindet af laksen, og kassér det. Skær nu laksekødet i fine tern. 

Trin 2/5

Pil og hak skalotteløgene fint. Riv limeskallen fint. 

Trin 3/5

Rør skalotteløg og laks sammen, vend olivenolie i, og smag til med limeskal, salt og peber. 

Trin 4/5

Pisk cremefraichen, og smag den til med limesaft, salt og peber. 

Trin 5/5

Fordel cremefraichen i bunden af små skåle, og kom dernæst laksetataren oven på i et jævnt lag. Pynt med urter og spiselige blomster. 

Sulten efter mere?

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eksklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.