Krabbeklør er en skøn spise, der kræver minimal indsats fra kokken. De er gode at servere til festlige anledninger, da de kan forberedes dagen før indtagelse. Nyd dem med ristet brød og en god mayonnaise eller aioli. Husk også små fingerskåle med citron og servietter til at rense fingrene efterfølgende.
4 personer
Ingredienser
1 citron
2 l vand
2 spsk. salt
2 tsk. sukker
½ bdt. dild
8-10 sorte peberkorn
2 laurbærblade
1 kg krabbeklør
Sådan gør du
Skær citronen i både. Kom dem i en gryde med vand, salt, sukker, dildkviste, peberkorn og laurbærblade. Bring gryden i kog, tilsæt krabbeklør, og lad dem koge i 10 minutter. Skum af undervejs. Sluk for varmen, og lad dem køle af i lagen.
Knus kløerne let inden servering, og nyd dem med godt brød, mayonnaise og citron.