Kogte krabbeklør - Gastrotools.dk

Kogte krabbeklør

Krabbeklør er en skøn spise, der kræver minimal indsats fra kokken. De er gode at servere til festlige anledninger, da de kan forberedes dagen før indtagelse. Nyd dem med ristet brød og en god mayonnaise eller aioli. Husk også små fingerskåle med citron og servietter til at rense fingrene efterfølgende.

4 personer

Ingredienser

1 citron
2 l vand
2 spsk. salt
2 tsk. sukker
½ bdt. dild
8-10 sorte peberkorn
2 laurbærblade
1 kg krabbeklør

Sådan gør du

Skær citronen i både. Kom dem i en gryde med vand, salt, sukker, dildkviste, peberkorn og laurbærblade. Bring gryden i kog, tilsæt krabbeklør, og lad dem koge i 10 minutter. Skum af undervejs. Sluk for varmen, og lad dem køle af i lagen.

Knus kløerne let inden servering, og nyd dem med godt brød, mayonnaise og citron.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke