Kogte krabbeklør - Gastrotools.dk

Kogte krabbeklør

Krabbeklør er en skøn spise, der kræver minimal indsats fra kokken. De er gode at servere til festlige anledninger, da de kan forberedes dagen før indtagelse. Nyd dem med ristet brød og en god mayonnaise eller aioli. Husk også små fingerskåle med citron og servietter til at rense fingrene efterfølgende.

4 personer

Ingredienser

1 citron
2 l vand
2 spsk. salt
2 tsk. sukker
½ bdt. dild
8-10 sorte peberkorn
2 laurbærblade
1 kg krabbeklør

Sådan gør du

Skær citronen i både. Kom dem i en gryde med vand, salt, sukker, dildkviste, peberkorn og laurbærblade. Bring gryden i kog, tilsæt krabbeklør, og lad dem koge i 10 minutter. Skum af undervejs. Sluk for varmen, og lad dem køle af i lagen.

Knus kløerne let inden servering, og nyd dem med godt brød, mayonnaise og citron.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Kartoffelblinis med urtecreme og rogn

Siden optagelsen af denne video har fiskeriministeren udmeldt et forbud mod målrettet fiskeri efter stenbideren i 2025. For at støtte bestanden af stenbidere anbefaler Adam...

Læs mere

Ceviche af torsk med urteolie

Se opskriften her Ingredienser 4 personer 200 gram torsk (50 gram torsk pr. person) 1 lille fed hvidløg Saften af 2 citroner, 1 lime en...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke