Luksus cowboytoast

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Adam Price

TV-kok & kogebogsforfatter

Forberedelse: 20 min
Tilberedning: 30 min
I alt: 50 min
Se videoopskrift
Print opskrift

Adam Price løfter den klassiske cowboytoast til et helt nyt niveau med en saftig bøf, bløde løg, smeltet cheddar, hjemmelavet brioche og en cremet ramsløgsmayo, der samler det hele.

Opskriften er perfekt på en stegeplade på grillen eller over bål, hvor cowboytoasten får lige dét ekstra, man ikke får over komfuret indenfor – selvom retten selvfølgelig også kan laves der.

Antal : 2 portioner
portioner
Ingredienser
3 stk
løg
olie & smør til stegning
salt & peber
sukker
Sherryvineddike
1
æggeblomme
1 tsk
sennep
1 dl
smagsneutral olie
2 dl
ramsløgsolie
1 sjat
sherryvineddike
salt og peber

Find opskriften på Adam Prices ramsløgsolie her

400 g
hakket kød - i videoen bruges vildt, men kan erstattes med oksekød
200 g
bacon
4 skiver
briochebrød
2 skiver
burger-cheddar ost
Engelsk sauce
Hold skærmen tændt
Fremgangsmåde
Bløde løg
Trin 1/3

Skær løgene helt fint og steg dem bløde i lidt olie og smør.

Trin 2/3

Smag til med salt, peber og lidt sukker. Evt. en anelse eddike for syre.

Trin 3/3

Tilsæt en sjat vand til løgene, for at de bliver bløde lidt hurtigere.

Ramsløgsmayonaise
Trin 1/4

pisk en æggeblomme sammen med lidt sennep, lidt eddike, salt og peber.

Trin 2/4

Pisk en deciliter neutralt smagende olie (vindruekerne eller solsikke) ind i blandingen i en meget tynd stråle. (Så mayonnaisen emulgerer)

Trin 3/4

Skift til ramsløgsolie og pisk mayonnaisen færdig. Den skal være smuk grøn og fast i konsistensen.

Trin 4/4

Stil den koldt.

Cowboybøffer
Trin 1/2

Hak baconen og massér det sammen med det hakkede kød.

Trin 2/2

Krydr med lidt salt og peber

Cowboytoast
Trin 1/6

Rist briochebrødet på én side og stil det klar med den ristede side opad.
Dryp lidt engelsk sauce på brødet.

Trin 2/6

Steg bøfferne medium rare - Når du vender dem første gang, kommes en skive ost ovenpå den stegte side.
Læg låget på din stegeplade, så osten smelter.

Trin 3/6

Smør ramsløgsmayo på broichebrødet.

Trin 4/6

Kom bløde løg på det ene brød og læg en bøf på det andet.

Trin 5/6

Klap cowboytoastene sammen og steg dem nu færdige i smør på stegepladen.
Vær opmærksom på, at det går stærkt! Brioche tager hurtigt farve.

Trin 6/6

Servér med en iskold cola eller øl. Se din yndlingswestern og overlad tømmermændene til din cowboytoast. Husk at have nok til at lave en runde mere, hvis det er en lang film. De er vanedannende.

Adam Price

TV-kok & kogebogsforfatter

Maden har fyldt meget i Adam Prices liv lige fra barndommen og til i dag, hvor han både kan kalde sig madskribent, restauratør og kogebogsforfatter. Mest kendt er han nok som tv-kok i programmet “Spise med Price”, som han siden 2008 har lavet med sin bror, James Price.

Læs mere
Sulten efter mere?

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eksklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.