Rabarbertrifli

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Adam Price

TV-kok & kogebogsforfatter

Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 25 min
I alt: 35 min
Se videoopskrift
Print opskrift

Oplev smagen af dansk sommer, når Adam Price laver sin version af mormors trifli – nu med rabarber. En klassisk dessert med et strejf af nostalgi.

Lav desserten om formiddagen, så er den perfekt om aftenen. Supersimpelt – men kombinationen af makroner, tør sherry og rabarberkompot gør altså noget særligt.

Antal : 4 personer
personer
Ingredienser
1 bdt
rabarber
150 g
sukker
20 stk
makroner
3 dl
fløde
lidt tør sherry
lidt vanillesukker
Hold skærmen tændt
Fremgangsmåde
Trin 1/4

Skær rabarberne i små stykker, og kom dem i en kasserolle med sukker og en anelse vand. Kog det til en kompot, og Stil den herefter på køl. 

Trin 2/4

Knus makronerne i portionsglas, og væd dem med tør sherry.  (ca. 4-5 makroner pr. person)

Trin 3/4

Derefter kommer man rabarberkompotten på. Nu skal glassene stilles på køl og gerne stå igennem dagen.

Trin 4/4

Inden servering pisker du fløden ganske let - og kommer nogle gode skefulde flødeskum ovenpå kompotten i hvert glas. Så er du klar til servering.

Adam Price

TV-kok & kogebogsforfatter

Maden har fyldt meget i Adam Prices liv lige fra barndommen og til i dag, hvor han både kan kalde sig madskribent, restauratør og kogebogsforfatter. Mest kendt er han nok som tv-kok i programmet “Spise med Price”, som han siden 2008 har lavet med sin bror, James Price.

Læs mere
Sulten efter mere?

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eksklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.