Grillet dorade med spinat og kaperssmør

TV-kok & kogebogsforfatter

Lad Adam Price guide dig til en enkel og smagfuld sommerret med grillet dorade, smørstegt spinat og kaperssmørsauce toppet med frisk ramsløgsolie.
For Adam bringer grillet dorade ham til varmere himmelstrøg - nemlig den sydfranske sommer. Se med, hvordan du kan bringe smagen og stemningen direkte til spisebordet derhjemme.
Rens fisken og afskæl den - eller bed fiskehandleren gøre det
Kom salt, peber, lidt citron og en dusk persille ind i maven på fisken.
Kom begge fisk i grillristen og luk den grundigt. Giv fisken lidt olie på, så den steger godt på grillen.
Læg fisken på grillen og lav et hurtigt tilbehør til.
I en lille kasserolle smeltes smør med et par skefulde kapers og lidt peber.
I en pande steges spinaten i olie/smør med lidt revet hvidløg.
Savner du mere tilbehør, så kog kartofler eller varm et godt surdejsbrød.
Fisken grilles gylden og serveres hel på en stor tallerken.
Spinaten serveres til, kaperssmørret dryppes henover og rundt omkring.
Slut af med lidt af den gode, knaldgrønne ramsløgsolie.