Hvide asparges med sauce gribiche og lufttørret skinke - Gastrotools.dk

Hvide asparges med sauce gribiche og lufttørret skinke

Hvide asparges i velsmagende selskab med sauce gribiche og lufttørret skinke. Servér evt. retten med godt brød for et mere fyldigt måltid.

 

4 personer

 

8 hvide asparges

12 skiver lufttørret skinke, fx ibericoskinke

Friske urter til pynt, fx kørvel

 

Skær de nederste par centimeter af aspargesstænglerne, skræl dem fra hovedet og nedad, og skær dem i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand i ca. 1-2 minutter, til de er møre, men stadig har bid. Læg dem i isvand.

 

Anret asparges og sauce gribiche i en dyb tallerken. Top med lufttørret skinke og urter.

 

Sauce gribiche:

2 hårdkogte æg

4 spsk. kapers

1-2 drueagurker

½ bdt. friske urter, fx kørvel, estragon og purløg

1 dl mayonnaise

Salt og peber

 

Hak æg, kapers og drueagurker. Pluk og hak urterne. Bland alle fire dele med mayonnaise, og smag til med salt og peber.

 Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Videoopskrift med Adam Price - Paneret Fasan med Sommergrønt

Videoopskrift med Adam Price - Paneret Fasan med Sommergrønt

"En af de største glæder ved at jage er, at når det lykkes, så har du pludselig et helt stykke vildt, du skal tilberede. Man...

Læs mere
Videoopskrift med Adam Price - Oklahoma Onion Smash Burger

Videoopskrift med Adam Price - Oklahoma Onion Smash Burger

 "Det er en kæmpe glæde at få lov at lave mad ude i naturen. Det er fantastisk at lave vildtet tæt på, hvor man jagede...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke