Gratis levering 1-3 dage | 30 dages retur

Chevre chaud med proscuitto og sennepsvinaigrette

Chevre chaud er en altid skøn spise, som du ofte finder på franske bistroers frokostkort. Det sprøde brød med grillet gedeost får dejligt modspil af salatblade vendt i sennepsvinaigrette. Her kommer der lidt ekstra knas i form af pecannødder, og der er også tilsat en smule proscuitto, som klæder salaten så godt. 

 

4 personer

 

4 skiver baguette

Olivenolie

400 g gedeost

1 lille rødløg

100 g blandede salatblade

100 g proscuitto

50 g nødder, fx pecannødder

Evt. friske timianblade til pynt

 

Rist brødet let på en rist under ovnens grillfunktion. Skær gedeosten i skiver, og fordel dem på brødet. Sæt det tilbage i ovnen i ca. 6 minutter, til gedeosten er let grillet, og brødet er sprødt.

 

Pil rødløget, og skær det i fine ringe.

 

Vend salatbladene sammen med vinaigretten. Riv skinken i mindre stykker, og anret dem på tallerkner sammen med salaten, rødløg og nødder.

 

Top med det ristede brød med grillet gedeost, og pynt evt. med timianblade.

 

Sennepsvinaigrette:

3 spsk. olivenolie

1 spsk. hvidvinseddike

2 tsk. grovkornet sennep

2 tsk. honning

Salt og peber

 

Pisk olivenolie, hvidvinseddike, sennep og honning sammen, og smag til med salt og peber.

 

Forår

← Ældre indlæg Nyere indlæg →



Kommenter

Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.