Grønne asparges med olivenolie, citronskal og parmesan

Grønne asparges med olivenolie, citronskal og parmesan

Her kommer en lille og let grønsagsret, som passer perfekt som tilbehør, når der er italiensk mad på menuen. Er lysten til det, kan du drysse lidt hakkede krydderurter over ved servering.

4 personer

Ingredienser

1 bdt. grønne asparges
1 lille økologisk citron
10 g parmesan
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du

Trim asparges, og skræl eventuelt stænglerne.

Riv citronskal og parmesan fint.

Steg asparges i olivenolie, til de tager farve, og krydr med salt og peber.

Top med citronskal og parmesan ved servering.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Arrabiata-sauce

Arrabiata-sauce

Pasta Arrabiata er en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsauce med hvidløg, olivenolie og tørret chili. Den laves typisk med hele flåede tomater...

Læs mere
Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia

Nemme pastaretter er et sikkert hit, og denne her krydrede sag med salsiccia, hvidløg og chili er ingen undtagelse. Den er perfekt til dage, hvor...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke