Grønne asparges med olivenolie, citronskal og parmesan - Gastrotools.dk

Grønne asparges med olivenolie, citronskal og parmesan

Her kommer en lille og let grønsagsret, som passer perfekt som tilbehør, når der er italiensk mad på menuen. Er lysten til det, kan du drysse lidt hakkede krydderurter over ved servering.

4 personer

Ingredienser

1 bdt. grønne asparges
1 lille økologisk citron
10 g parmesan
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du

Trim asparges, og skræl eventuelt stænglerne.

Riv citronskal og parmesan fint.

Steg asparges i olivenolie, til de tager farve, og krydr med salt og peber.

Top med citronskal og parmesan ved servering.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Den klassiske risotto fås her i en grøn version med ramsløg og ærter, som både giver en smuk farve og en frisk smag sammenlignet med...

Læs mere
Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Kok og restauratør Christian F. B. Puglisi driver til daglig restauranterne Bæst og Mirabelle, som begge tager udgangspunkt i det italienske køkken. Her giver han...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke