Grønne asparges med olivenolie, citronskal og parmesan - Gastrotools.dk

Grønne asparges med olivenolie, citronskal og parmesan

Her kommer en lille og let grønsagsret, som passer perfekt som tilbehør, når der er italiensk mad på menuen. Er lysten til det, kan du drysse lidt hakkede krydderurter over ved servering.

4 personer

Ingredienser

1 bdt. grønne asparges
1 lille økologisk citron
10 g parmesan
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du

Trim asparges, og skræl eventuelt stænglerne.

Riv citronskal og parmesan fint.

Steg asparges i olivenolie, til de tager farve, og krydr med salt og peber.

Top med citronskal og parmesan ved servering.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Kartoffelblinis med urtecreme og rogn

Siden optagelsen af denne video har fiskeriministeren udmeldt et forbud mod målrettet fiskeri efter stenbideren i 2025. For at støtte bestanden af stenbidere anbefaler Adam...

Læs mere

Ceviche af torsk med urteolie

Se opskriften her Ingredienser 4 personer 200 gram torsk (50 gram torsk pr. person) 1 lille fed hvidløg Saften af 2 citroner, 1 lime en...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke