Vil du gerne prøve noget andet end den klassiske pizza med tomatsauce og mozzarella? Så giv denne pizza bianca med butternut squash et skud.
Kombination af den salte feta, den bitre valnød, den parfumerede salvie og søde honning fungerer fantastisk sammen og er helt sikkert en smagsoplevelse, du ikke må snyde dig selv for.
Ingredienser
Til fire pizzaer
- 1 portion pizzadej klar til fyld
- 200 g mascarpone
- ½ butternut squash
- 200 g feta
- Et bundt salvie
- 2 spsk honning
- 60 g ristede valnøddekerner
- Friskkværnet peber
- Salt
Sådan gør du
Skræl butternut squash og skær den i tynde skiver.
Fordel mascarponen på pizzabunden, læg skiverne af butternut squash ovenpå og drys med salt.
Bag pizzaen på bagestål, til bunden er sprød og har brune pletter på kanten.
Smuldr feta over pizzaen. Fordel valnøddekerner og salvie ovenpå og slut af med nogle tynde streger honning i cirkler.
Kværn frisk peber over pizzaen og servér.