Pizza bianca med butternut squash, feta og salvie - Gastrotools.dk

Pizza bianca med butternut squash, feta og salvie

Vil du gerne prøve noget andet end den klassiske pizza med tomatsauce og mozzarella? Så giv denne pizza bianca med butternut squash et skud.


Kombination af den salte feta, den bitre valnød, den parfumerede salvie og søde honning fungerer fantastisk sammen og er helt sikkert en smagsoplevelse, du ikke må snyde dig selv for.


Ingredienser

Til fire pizzaer

  • 1 portion pizzadej klar til fyld 
  • 200 g mascarpone
  • ½ butternut squash
  • 200 g feta
  • Et bundt salvie
  • 2 spsk honning
  • 60 g ristede valnøddekerner
  • Friskkværnet peber
  • Salt

Sådan gør du 

Skræl butternut squash og skær den i tynde skiver.

Fordel mascarponen på pizzabunden, læg skiverne af butternut squash ovenpå og drys med salt.

Bag pizzaen på bagestål, til bunden er sprød og har brune pletter på kanten.

Smuldr feta over pizzaen. Fordel valnøddekerner og salvie ovenpå og slut af med nogle tynde streger honning i cirkler.

Kværn frisk peber over pizzaen og servér.



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Omelet med spinat og gedeost

Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet.  Omeletten...

Læs mere

Cacio e pepe

I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke