Pizza bianca med butternut squash, feta og salvie - Gastrotools.dk

Pizza bianca med butternut squash, feta og salvie

Vil du gerne prøve noget andet end den klassiske pizza med tomatsauce og mozzarella? Så giv denne pizza bianca med butternut squash et skud.


Kombination af den salte feta, den bitre valnød, den parfumerede salvie og søde honning fungerer fantastisk sammen og er helt sikkert en smagsoplevelse, du ikke må snyde dig selv for.


Ingredienser

Til fire pizzaer

  • 1 portion pizzadej klar til fyld 
  • 200 g mascarpone
  • ½ butternut squash
  • 200 g feta
  • Et bundt salvie
  • 2 spsk honning
  • 60 g ristede valnøddekerner
  • Friskkværnet peber
  • Salt

Sådan gør du 

Skræl butternut squash og skær den i tynde skiver.

Fordel mascarponen på pizzabunden, læg skiverne af butternut squash ovenpå og drys med salt.

Bag pizzaen på bagestål, til bunden er sprød og har brune pletter på kanten.

Smuldr feta over pizzaen. Fordel valnøddekerner og salvie ovenpå og slut af med nogle tynde streger honning i cirkler.

Kværn frisk peber over pizzaen og servér.



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Brian Mark: Sauce Bearnaise

Lær at lave en fransk klassiker, sauce bearnaise. Brian Mark giver dig her sin opskrift både på selve saucen og en hjemmelavet bearnaiseessens, som skal bruges. Denne...

Læs mere

Brian Mark: Sauce Blanquette

"Verdens nemmeste og måske mest alsidige sauce". Sådan beskriver Brian Mark sauce blanquette, som han her giver dig sin opskrift på. Saucen er lettere at...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke