Pizza med parmaskinke, burrata og pesto - Gastrotools.dk

Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Salt parmaskinke, cremet burrata og frisk pesto går man aldrig galt i byen med. Her fungerer det også helt fantastisk med bunden af tomatsauce og mozzarella, som er typisk for en klassisk pizza.

Hvis du vil, kan du prøve forskellige typer skinke eller måske prøve med en valnøddepesto i stedet - variationer er mange, så det er bare med at komme i gang og finde din favorit.

Ingredienser

Til fire pizzaer

Sådan gør du 

Fordel pizzasaucen på pizzabunden, og fordel mozzarellaen ovenpå.

Bag pizzaen på bagestål, til bunden er sprød og har brune pletter på kanten.

Fordel parmaskinken på den lune pizza, men lad midten være fri.

Halver din burrata, og læg en halvdel på den tomme plads i midten.

Fordel pesto rundt på pizzaen og pynt med basilikum.

Server med det samme.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Omelet med spinat og gedeost

Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet.  Omeletten...

Læs mere

Cacio e pepe

I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke