Opskrifter
Seneste
Pizza med parmaskinke, burrata og pesto
Salt parmaskinke, cremet burrata og frisk pesto går man aldrig galt i byen med. Her fungerer det også helt fantastisk med bunden af tomatsauce og...
Kartoffelpizza med stenbiderrogn og grønne asparges
Den normalt ydmyge kartoffelpizza er her blevet opgraderet med både stenbiderrogn og grønne asparges. Uden for sæsonen kan du erstatte rognen med caviar, hvis det...
Surdejsbaguettes
Baguettes er en sikker vinder på langt de fleste spiseborde, uanset om det til charcuteri, tapas eller som tilbehør til hovedretten. Her i en simpel...
Surdejsboller
Det er en helt speciel følelse at tage sine første vellykkede surdejsboller ud af ovnen, og det bliver helt sikkert ikke de sidste, når man...
Pizza bianca med butternut squash, feta og salvie
Vil du gerne prøve noget andet end den klassiske pizza med tomatsauce og mozzarella? Så giv denne pizza bianca med butternut squash et skud. Kombination...
Kogt hummer
Der findes mange fornemme retter med havets konge, hummeren, men det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at...
Brunede kartofler
Til den klassiske julemiddag er brunede kartofler en fast medspiller, som de færreste vil være foruden. Kog og pil eventuelt kartoflerne dagen før. Så er...