Vol au vents med krebs og kantareller - Gastrotools.dk

Vol au vents med krebs og kantareller

Vol au vents med krebs og kantareller er en perfekt lille sensommer hapser. Kan du ikke få fingrene i friske kantareller, kan du enten udelade dem helt eller udskifte dem med andre svampe. 

Vol au vents kan du lave selv af butterdej. Alternativt kan de købes færdiglavede, eller du kan benytter krustader eller tarteletter i stedet.

For en endnu nemmere version kan du desuden erstatte den opbagte sauce på bisque med mayonnaise smagt til med citronsaft og tomatpuré.

4 personer

Ingredienser

20 g smør

2 spsk. hvedemel

2,5 dl skaldyrsbisque

80 g kantareller

Smør til stegning

150 g kogte krebsehaler

12 små vol au vents

Friske urter og/eller salat til pynt, fx kørvel og frisée

Salt og peber

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvedemel, og rør det godt sammen. Kom nu skaldyrsbisque i lidt efter lidt, så der dannes en opbagt sauce. 

Rens kantarellerne, og steg dem et par minutter i smør på en pande. 

Kom kantareller og krebsehaler i den opbagte sauce, og smag til med salt og peber. 

Lun vol au vents i ovnen, fordel fyldet i dem, og pynt med kørvel og friséesalat.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke