Vol au vents med krebs og kantareller - Gastrotools.dk

Vol au vents med krebs og kantareller

Vol au vents med krebs og kantareller er en perfekt lille sensommer hapser. Kan du ikke få fingrene i friske kantareller, kan du enten udelade dem helt eller udskifte dem med andre svampe. 

Vol au vents kan du lave selv af butterdej. Alternativt kan de købes færdiglavede, eller du kan benytter krustader eller tarteletter i stedet.

For en endnu nemmere version kan du desuden erstatte den opbagte sauce på bisque med mayonnaise smagt til med citronsaft og tomatpuré.

4 personer

Ingredienser

20 g smør

2 spsk. hvedemel

2,5 dl skaldyrsbisque

80 g kantareller

Smør til stegning

150 g kogte krebsehaler

12 små vol au vents

Friske urter og/eller salat til pynt, fx kørvel og frisée

Salt og peber

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvedemel, og rør det godt sammen. Kom nu skaldyrsbisque i lidt efter lidt, så der dannes en opbagt sauce. 

Rens kantarellerne, og steg dem et par minutter i smør på en pande. 

Kom kantareller og krebsehaler i den opbagte sauce, og smag til med salt og peber. 

Lun vol au vents i ovnen, fordel fyldet i dem, og pynt med kørvel og friséesalat.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Arrabiata-sauce

Arrabiata-sauce

Pasta Arrabiata er en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsauce med hvidløg, olivenolie og tørret chili. Den laves typisk med hele flåede tomater...

Læs mere
Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia

Nemme pastaretter er et sikkert hit, og denne her krydrede sag med salsiccia, hvidløg og chili er ingen undtagelse. Den er perfekt til dage, hvor...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke