Gratis levering 1-3 hverdage | 100 dages returret

Mexicansk krydret kylling med mangosalsa

Simpelt og lækkert, men smækfyldt med smag fra lunere himmelstrøg. Kyllingen her er marineret i en masse skønne krydderier med rod i det mexicanske køkken. Er tiden til det, kan du med fordel lade kyllingen marinere i blandingen en time eller længere.

 

Kyllingen får selskab af en frisk og spicy mangosalsa med forårsløg og koriander. Den smager i øvrigt også godt med en bunke sweet potato fries på siden.

 

4 personer

 

4 hele kyllingelår

3 spsk. olie

2 tsk. paprika

2 tsk. chilipulver

1 tsk. spidskommen

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. tørret oregano

2 tsk. flagesalt

1 knsp. sort peber

 

Del kyllingelårene ved leddene. Bland olie med alle de tørre krydderier, og gnid blandingen på kyllingen. Kom kyllingen i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen ved 180 grader varmluft/200 grader alm. ovn i ca. 40-45 minutter, til kyllingen er gennemstegt.

 

Nyd kyllingen med mangosalsaen.

 

Mangosalsa:

2 mangoer

¼ agurk

1-2 grønne chilipebere

1 bdt. forårsløg

1 bdt. koriander

2 spsk. olivenolie

1 lime

Salt og peber

 

Skær skrællen af mangoen, og skær den i små tern. Halvér agurken på langs, og skrab kernerne ud. Skær den i små tern. Hak chilien – kassér evt. kernerne. Snit forårsløg fint, og hak korianderen.

 

Kom det hele i en skål sammen med olivenolie, og smag til med limesaft, salt og peber.

 

Vinter

← Ældre indlæg Nyere indlæg →



Kommenter

Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.