Opskrifter
Seneste
Pizza med parmaskinke, burrata og pesto
Salt parmaskinke, cremet burrata og frisk pesto går man aldrig galt i byen med. Her fungerer det også helt fantastisk med bunden af tomatsauce og...
Kartoffelpizza med stenbiderrogn og grønne asparges
Den normalt ydmyge kartoffelpizza er her blevet opgraderet med både stenbiderrogn og grønne asparges. Uden for sæsonen kan du erstatte rognen med caviar, hvis det...
Pizza bianca med butternut squash, feta og salvie
Vil du gerne prøve noget andet end den klassiske pizza med tomatsauce og mozzarella? Så giv denne pizza bianca med butternut squash et skud. Kombination...
Stegt blæksprutte med kålskud, blomkålspuré og soja-limevinaigrette
Lækker lille ret med stegt blæksprutte, puré på blomkål, kålskud og en vinaigrette med æble, skalotteløg, soja og lime. Der er brugt kålskud fra palmekål...
Karbonader med stuvede grøntsager
Om det hedder karbonader eller krebinetter kan der herske dyb uenighed om blandt danske fans af den elskede mormorspise. Bred enighed er der dog, når...
Mørbradgryde med champignon, cocktailpølser og bacon
Mørbradgryde er en gammel kending på danskernes middagsborde, og det er ikke uden grund. Der er nemlig tale om ægte comfort food, som både små...
Kartoffel-porresuppe med bacon og timiancroutoner
En klassisk kartoffel-porresuppe er en rigtig vintervarmer. Suppen er elsket blandt både store og små, den er nem at lave, og så er det samtidig...
Chili con carne
Chili con carne har muligvis ikke rod i det danske traditionskøkken, men den er en favorit på danske middagsborde på lige fod med boller i...
-
- 1
- 2
-