Guides

Seneste

Sådan bruger du dit bagestål

Sådan bruger du dit bagestål

Hvis du netop har fået dit nye bagestål ind ad døren - så er du et skridt tættere på profesionelle bageresultater, direkte fra din egen...

Læs mere
Så nemt er det at lave mad i en stegepande i rustfrit stål

Så nemt er det at lave mad i en stegepande i rustfrit stål

Hvorfor er pander i rustfrit stål så populære i professionelle køkkener?  5-ply rustfrit stål er det mest alsidige materiale at lave køkkenværktøj i, da du praktisk talt...

Læs mere
Carbonstål-guide: Sådan opbygger du naturlig nonstick (seasoning)

Carbonstål-guide: Sådan opbygger du naturlig nonstick (seasoning)

Har du lige fået en stegepande i carbonstål ind af døren - eller overvejer du at anskaffe dig en?  Uanset hvad, er det vigtigt at...

Læs mere
Sådan laver du mad i en jernpande - Gastrotools.dk

Sådan laver du mad i en stegepande i carbonstål

Når først du har lært at lave mad i en stegepande i carbonstål, vil du aldrig se dig tilbage - Det er den ultimative stegepande, hvis...

Læs mere
Stegepande i carbonstål: Den bedste pande til udendørs madlavning

Stegepande i carbonstål: Den bedste pande til udendørs madlavning

Noget af det bedste vi ved i de varme sommermåneder er udendørs madlavning - og gerne over åben ild. Uanset om du sidder i gården,...

Læs mere
Hvilken type fedt skal du bruge i køkkenet? - Gastrotools.dk

Hvilken type fedt skal du bruge i køkkenet?

Bliv klogere på fedt, hvordan vi bruger det i madlavningen - og hvorfor du bør kende til “rygepunktet” (eller “røgpunktet”). Når du har læst artiklen...

Læs mere
Knuste krydderier vs. hele krydderier - hvad er bedst? - Gastrotools.dk

Knuste krydderier vs. hele krydderier - hvad er bedst?

Skal du bruge knuste krydderier eller hele krydderier, når du laver mad? Og er der egentligt en forskel? Det kigger vi nærmere på i denne...

Læs mere
Den komplette artikel om strygestål - Gastrotools.dk

Den komplette artikel om strygestål

Vi elsker skarpe knive hos Gastrotools. De gør arbejdet i køkkenet hurtigere, nemmere og ikke mindst sjovere.  Men for at have skarpe knive længere end...

Læs mere
Knivhåndtering – lær at skære som en professionel kok - Gastrotools.dk

Knivhåndtering – lær at skære som en professionel kok

Når du først har anskaffet dig en god køkkenkniv (eller flere), er det vigtigt at lære, hvordan du håndterer den. Ikke bare så du kan...

Læs mere
  • 1
  • 2