Kom godt i gang

Hjælp til alt i køkkenet

Vi vil gerne sikre den bedst mulige vedledning inden, under og efter køb hos os. Derfor har vi oprettet guides til alle tænkelige problemstillinger. Har du et spørgmål til et produkt, er du i tvivl om korrekt vedligeholdelse eller noget helt tredje? Så kan du finde svaret i vores guides.

I vores guides finder du uddybende information og instruktioner til alle vores produkter, samt guides til vedligeholdelse, hjælp til brug og tips til hvordan du får mest ud af produkterne.

Se alle guides

Se vores guides

Opskrifter fra professionelle, hver måned

I vores opskriftsunivers udgiver vi hver måned nytænkte opskrifter inden for alle madgenrer. Opskrifterne skabes og kureres af professionelle kokke efter sæsonens traditioner og råvarer.

Opskrifterne er kreative og nytænkte, men er skabt til at være nemme at kaste sig over og kræver derfor hverken exceptionelle køkkenfærdigheder eller dyre indkøb.

Om end du vil prøve en helt ny ret, imponere gæster eller blot lave et solidt måltid til familie og venner, er vores opskriftsunivers det perfekte sted at finde inspiration.

Se alle opskrifter

Vores seneste opskrifter

Få inspiration fra vores ambassadører

Vi arbejder sammen med de dygtigste kokke i både ind og udland.

Vores ambassadører er afgørende for at sikre kvaliteten af vores produkter og de sørger for at vi altid holder os på tæerne. Vi har et tæt samarbejde for at sikre at vores produkter altid lever op til branchens højeste standarder.

Vores produkter bruges i professionelle køkkener i hele norden og anbefales flittigt af nogle af branchens dygtigste kokke. Holdbarheden og funktionen af vores køkkenværktøj bliver dagligt sat på prøve i de mest krævende Michelinkøkkener.

Se alle vores ambassadører

Tv & podcast

Som en hyldest til kokkebrancen, har vi arbejdet sammen med nogle af vores yndlings podcasts og youtubekanaler, for at lave en række spændende inhold om madlavning, det at være kok, restaurationsbranchen og meget mere.

Lyt med når Thomas Rode i podcasten "Kok & kok imellem" inviterer landets mest legendariske kokkeprofiler i studiet til en snak om dem og deres erfaringer eller følg med Jacob Jørgsholm på hans nye eventyr, når han smider alt for at åbne sin nye og ambitiøse restaurant på rådhuspladsen.

Find alle episoder her

Peter Falktoft og Esben Bjerre

Grillsæson

Opstart af Feed Bistro

Jacob Jørgsholm

Thomas Rode

Kok og kok imellem