Kom godt igang

Hjælp til alt i køkkenet
Vi vil gerne sikre den bedst mulige vedledning inden, under og efter køb hos os. Derfor har vi oprettet guides til alle tænkelige problemstillinger. Har du et spørgmål til et produkt, er du i tvivl om korrekt vedligeholdelse eller noget helt tredje? Så kan du finde svaret i vores guides.
I vores guides finder du uddybende information og instruktioner til alle vores produkter, samt guides til vedligeholdelse, hjælp til brug og tips til hvordan du får mest ud af produkterne.

Se vores guides
Stegepande i carbonstål: Faser & udfordringer
Carbonstål er et materiale, som er kendt at opbygge naturlig nonstick ved patina. Det betyder, at overfladen udvikler sin farve og udtryk over tid, efterhånden som...
Mød producenten bag vores italienske kogegrej
Kogegrej i både carbonstål og rustfrit stål har altid været førende i det professionelle køkken - og det er der en helt særlig årsag til....
5 ting du skal bruge for at lave mad over bål
Der er få ting, der slår følelsen af udendørs madlavning i de varme sommermåneder, især når det foregår over åben ild. Uanset om du er...
Bag produktionen og designet: Forklæde i hør
Hvordan bliver et forklæde produceret? Kom med en tur til det nordlige Frankrig, hvor vi producerer vores hørforklæder, på en fabrik med mere end 150 års...
Pleje af egetræsskærebrætter
En af de største fordele ved et skærebræt i egetræ er, at det holder i mange år, hvis du passer ordentligt på det. Derfor er...
Sådan bør du opbevare dine (skarpe) knive
Hvordan opbevarer du dine knive? Hvis du har knivene liggende i en rodet køkkenskuffe, så har du en god forklaring på, hvorfor dine knive måske...

Opskrifter fra professionelle, hver måned
I vores opskriftsunivers udgiver vi hver måned nytænkte opskrifter inden for alle madgenrer. Opskrifterne skabes og kureres af professionelle kokke efter sæsonens traditioner og råvarer.
Opskrifterne er kreative og nytænkte, men er skabt til at være nemme at kaste sig over og kræver derfor hverken exceptionelle køkkenfærdigheder eller dyre indkøb.
Om end du vil prøve en helt ny ret, imponere gæster eller blot lave et solidt måltid til familie og venner, er vores opskriftsunivers det perfekte sted at finde inspiration.
Seneste opskrifter
Kartoffelblinis med urtecreme og rogn
Siden optagelsen af denne video har fiskeriministeren udmeldt et forbud mod målrettet fiskeri efter stenbideren i 2025. For at støtte bestanden af stenbidere anbefaler Adam...
Ceviche af torsk med urteolie
Se opskriften her Ingredienser 4 personer 200 gram torsk (50 gram torsk pr. person) 1 lille fed hvidløg Saften af 2 citroner, 1 lime en...
Risalamande
Julens bedste risalamande? I hvert fald hvis du spørger Adam Price. I hans familie er opskriften på risalamande nemlig så personlig, at al køkkenhjælp bliver...
Brun sovs
Den brune sovs er det, du sætter på julebordet, der binder alle andre elementer sammen til den julemenu, vi kender. Derfor er det selvfølgelig afgørende,...
Flæskesteg med sprøde svær
En af de helt store klassikere på det danske julebord: Flæskesteg. De sprøde svær er kendt for at give hjemmekokkene sved på panden, men her...
Omelet med spinat og gedeost
Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet. Omeletten...