Mangler du inspiration til, hvad du kan lave i din stegepande i carbonstål - eller til lækre retter, hvor pandens fantastiske stegeegenskaber virkelig kommer til udtryk?
Her viser vi 3 af vores yndlingsretter som du (og dine gæster) helt sikkert vil elske!
1. Den perfekte bøf
Det kommer nok ikke som det store chok for dig, at bøffen har gjort sig fortjent til en plads på denne liste - måske det endda er årsagen til, at du har erhvervet dig denne faktastiske pande?
Når du skal stege en bøf er det først og fremmest vigtigt, at panden du bruger kan opnå en høj temperatur - og derudover er det ligeså vigtigt at panden kan holde temperaturen, efter bøffen er kommet på panden.
Disse egenskaber får du med en stegepande i carbonstål!
Med denne pande ved hånden, vil du kunne lave den sprødeste stegeskorpe med en lækker karamelliseret overflade, og en perfekt rosa midte - hver gang!
Skal du tilberede en lækker Cote de boeuf?
Så kom panden i ovnen og lad bøffen færdigtilberede!
2. Frittata med svampe, tomat og pancetta
Vores stegepande i carbonstål er håndlavet i italiensk carbonstål af højeste kvalitet.
Så hvilken bedre måde at hylde det italienske håndværk på, end at lave en lækker italiensk specialitet i panden - nemlig Frittata!
Er du ikke i forvejen kendt med utrykket "Frittata" så er det italienernes svar på en æggekage.
Frittata kan laves i mange forskellige variationer - alle med lækre råvarer fra grøntsagsriget.
Vores favorit er denne lækre frittata med svampe, tomat og pancetta - og den er suveræn at lave i din stegepande i carbonstål.
Først steger du pancetta af, og giver det en sprød, karamelliseret overflade, hvorefter du tilføjer de yderligere ingredienser og tilbereder æggemassen færdigt i ovnen.
3. Fritto Misto di Mare
Endnu en italiensk klassiker, som er simpel og utrolig smagfuld!
Blandede friterede skaldyr er en af de mest delikate retter du kan lave i din carbonstålpande - hvis du først begiver dig ud i denne ret én gang, bliver det helt sikkert ikke den sidste.
Du kan helt selv vælge, hvilke skaldyr du vil frittere i panden (vi kan godt lide rejer og blæksprutte).
Det vigtigeste er bare, at du kan holde temperaturen jævn, så paneringen bliver sprød fremfor kedelige og "melet".
Derfor er det oplagt at lave retten i en pande i carbonstål, hvor varmen er nem at kontrollere.