Kom godt i gang
Kogegrej i rustfrit stål
Her er alt, du skal vide om 5-ply

GUIDE
Sådan laver du mad i rustfrit stål
Få teknikkerne til, hvordan du laver alt fra spejlæg, fisk og bøffer i 5-ply.


GUIDE
Sådan rengør du dit kogegrej i rustfrit stål
Lær, hvordan du både håndterer den daglige rengøring og de mere genstridige pletter.
GUIDE
Sådan bruger og vedligeholder du gryder i rustfrit stål
Her er de vigtigste tips til, hvordan du får dine gryder til at holde hele livet.


GUIDE
Sådan fjerner du kalk og regnbuepletter
Kalk og regnbuepletter er stort set uundgåelige - men heldigvis er de lette at fjerne, så dit kogegrej bliver skinnende igen.
Inspiration til madlavning
Ragù alla bolognese
Glem den klassiske kødsovs, som du kan lave på autopilot. Denne her version er med både oksetern, salciccia og rødvin, som løfter den populære spise...
Pasta all'amatriciana
Denne her italienske klassiker kræver ganske få ingredienser. Derfor er det særdeles vigtigt, at du vælger råvarer af den bedste kvalitet. Kan du ikke finde...
Pad thai med kylling, tofu og kinesisk purløg
Tag på et lynvisit til Thailands farverige gadekøkkener med denne her autentiske opskrift på pad thai med rejer, tofu og kinesisk purløg. Her er der...
Flæskesteg med sprøde svær
En af de helt store klassikere på det danske julebord: Flæskesteg. De sprøde svær er kendt for at give hjemmekokkene sved på panden, men her...
Cacio e pepe
I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...
Sauce Bearnaise
Lær at lave en fransk klassiker, sauce bearnaise. Brian Mark giver dig her sin opskrift både på selve saucen og en hjemmelavet bearnaiseessens, som skal bruges. Denne...