Kom godt i gang
Kogegrej i rustfrit stål
Her er alt, du skal vide om 5-ply
GUIDE
Sådan laver du mad i rustfrit stål
Få teknikkerne til, hvordan du laver alt fra spejlæg, fisk og bøffer i 5-ply.
GUIDE
Sådan rengør du dit kogegrej i rustfrit stål
Lær, hvordan du både håndterer den daglige rengøring og de mere genstridige pletter.
GUIDE
Sådan bruger og vedligeholder du gryder i rustfrit stål
Her er de vigtigste tips til, hvordan du får dine gryder til at holde hele livet.
GUIDE
Sådan fjerner du kalk og regnbuepletter
Kalk og regnbuepletter er stort set uundgåelige - men heldigvis er de lette at fjerne, så dit kogegrej bliver skinnende igen.
Inspiration til madlavning
Cacio e pepe
I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...
Sauce Bearnaise
Lær at lave en fransk klassiker, sauce bearnaise. Brian Mark giver dig her sin opskrift både på selve saucen og en hjemmelavet bearnaiseessens, som skal bruges. Denne...
Sauce Blanquette
"Verdens nemmeste og måske mest alsidige sauce". Sådan beskriver Brian Mark sauce blanquette, som han her giver dig sin opskrift på. Saucen er lettere at...
Sådan steger du en tournedos
Tournedos er noget af det lækreste, du kan lave med en oksemørbrad, hvor kødet virkelig kommer til sin ret. Her guider Brian Mark, køkkenchef på...
Risotto m. ramsløg og ærter
Den klassiske risotto fås her i en grøn version med ramsløg og ærter, som både giver en smuk farve og en frisk smag sammenlignet med...