Kom godt i gang

Skærebræt i egetræ

Alt du skal vide om brug og pleje

GUIDE

Sådan rengør du dit skærebræt

Hvad skal du gøre, inden du tager skærebrættet i brug første gang, til den daglige rengøring og ved genstridige pletter?

Se guiden

GUIDE

Sådan plejer du dit skærebræt

En af de største fordele ved et skærebræt i egetræ er, at det holder i mange år, hvis du passer ordentligt på det.

Se guiden

Inspiration til madlavning

Luksustartelet med hønsefrikassé, confiterede kalvebrisler og sæsonens grønt

Ingredienser  Confiterede Kalvebrisler  500 g kalvebrisler  1 kg andefedt   30 g timian  30 g rosmarin  5 peberkorn   ½ grillet hvidløg  Ristet Hønsefond 1 økologisk kylling ...

Læs mere

Glaserede østershatte med grønkål og ostesauce, serveret med bornholmsk fladbrød og pesto-surprise.

Her får du muligheden for selv at lave og smage den servering, som Kristoffer Madsen stillede op i kokkekonkurrencen Rising Star med - og hvor...

Læs mere

Mørdejstærte med chokoladeganache, kaffe og vaniljeis.

Her er desserten, som kørte sejren i hus for Kristoffer Madsen til Rising Star. Til konkurrencen havde deltagerne en række krav, blandt andet brugen af...

Læs mere

Nytårsforret: Grillet hummer med jalapeñokål

Nu er dine østers og sardiner forhåbentligt stillet frem til dig og dine gæsters store fornøjelse.  Så nu skal vi springe videre til forretten.  Retten,...

Læs mere

Stegt lammekølle med grøn- og glaskål

Når du skal imponere gæsterne, svigermor eller din udkårne, er opskriften her oplagt. Følger du den korrekt, kan du være sikker på at få en...

Læs mere

Nytårshovedret: Tournedos med estragon-persille emulsion og en lun salat

Nu hvor dronningen har talt, og snacks og forret er blevet nydt, skal vi videre til aftenens hovedret.   Vores menu byder på en dejlig tournedos...

Læs mere