Kom godt i gang

Skærebræt i egetræ

Alt du skal vide om brug og pleje

GUIDE

Sådan rengør du dit skærebræt

Hvad skal du gøre, inden du tager skærebrættet i brug første gang, til den daglige rengøring og ved genstridige pletter?

Se guiden

GUIDE

Sådan plejer du dit skærebræt

En af de største fordele ved et skærebræt i egetræ er, at det holder i mange år, hvis du passer ordentligt på det.

Se guiden

Inspiration til madlavning

Omelet med spinat og gedeost

Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet.  Omeletten...

Læs mere

Cacio e pepe

I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...

Læs mere

Tacos m. tuntatar og guacamole

Få Adam Prices opskrift på en ret, der smager fantastisk, men som er let nok at lave til at passe perfekt som en hverdagsret. Det...

Læs mere

Sauce Bearnaise

Lær at lave en fransk klassiker, sauce bearnaise. Brian Mark giver dig her sin opskrift både på selve saucen og en hjemmelavet bearnaiseessens, som skal bruges. Denne...

Læs mere

Sauce Blanquette

"Verdens nemmeste og måske mest alsidige sauce". Sådan beskriver Brian Mark sauce blanquette, som han her giver dig sin opskrift på. Saucen er lettere at...

Læs mere

Hønsefond

Her får du Brian Mark Hansens opskrift på hønsefond, som er en hyppigt brugt ingrediens i mange af retterne på Michelinrestauranten Søllerød Kro, hvor han...

Læs mere