Kom godt i gang
Skærebræt i egetræ
Alt du skal vide om brug og pleje
GUIDE
Sådan rengør du dit skærebræt
Hvad skal du gøre, inden du tager skærebrættet i brug første gang, til den daglige rengøring og ved genstridige pletter?
GUIDE
Sådan plejer du dit skærebræt
En af de største fordele ved et skærebræt i egetræ er, at det holder i mange år, hvis du passer ordentligt på det.
Inspiration til madlavning
Omelet med spinat og gedeost
Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet. Omeletten...
Cacio e pepe
I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...
Tacos m. tuntatar og guacamole
Få Adam Prices opskrift på en ret, der smager fantastisk, men som er let nok at lave til at passe perfekt som en hverdagsret. Det...
Sauce Bearnaise
Lær at lave en fransk klassiker, sauce bearnaise. Brian Mark giver dig her sin opskrift både på selve saucen og en hjemmelavet bearnaiseessens, som skal bruges. Denne...
Sauce Blanquette
"Verdens nemmeste og måske mest alsidige sauce". Sådan beskriver Brian Mark sauce blanquette, som han her giver dig sin opskrift på. Saucen er lettere at...