Kom godt i gang
Skærebræt i egetræ
Alt du skal vide om brug og pleje

GUIDE
Sådan rengør du dit skærebræt
Hvad skal du gøre, inden du tager skærebrættet i brug første gang, til den daglige rengøring og ved genstridige pletter?


GUIDE
Sådan plejer du dit skærebræt
En af de største fordele ved et skærebræt i egetræ er, at det holder i mange år, hvis du passer ordentligt på det.
Inspiration til madlavning
Luksustartelet med hønsefrikassé, confiterede kalvebrisler og sæsonens grønt
Ingredienser Confiterede Kalvebrisler 500 g kalvebrisler 1 kg andefedt 30 g timian 30 g rosmarin 5 peberkorn ½ grillet hvidløg Ristet Hønsefond 1 økologisk kylling ...
Glaserede østershatte med grønkål og ostesauce, serveret med bornholmsk fladbrød og pesto-surprise.
Her får du muligheden for selv at lave og smage den servering, som Kristoffer Madsen stillede op i kokkekonkurrencen Rising Star med - og hvor...
Mørdejstærte med chokoladeganache, kaffe og vaniljeis.
Her er desserten, som kørte sejren i hus for Kristoffer Madsen til Rising Star. Til konkurrencen havde deltagerne en række krav, blandt andet brugen af...
Nytårsforret: Grillet hummer med jalapeñokål
Nu er dine østers og sardiner forhåbentligt stillet frem til dig og dine gæsters store fornøjelse. Så nu skal vi springe videre til forretten. Retten,...
Stegt lammekølle med grøn- og glaskål
Når du skal imponere gæsterne, svigermor eller din udkårne, er opskriften her oplagt. Følger du den korrekt, kan du være sikker på at få en...
Nytårshovedret: Tournedos med estragon-persille emulsion og en lun salat
Nu hvor dronningen har talt, og snacks og forret er blevet nydt, skal vi videre til aftenens hovedret. Vores menu byder på en dejlig tournedos...