Jernpander
Jernpander
Er du på udkig efter en ny stegepande? Og må det gerne være en alsidig, slidstærk og praktisk en af slagsen? Så er en jernpande det helt rette for dig. Jernpanden, også kaldt en carbonstålspande, byder bl.a. på hurtig opvarmning, fremragende varmekontrol, god varmelagring og meget mere.
Fordele ved jernpander
Jernpander bliver brugt over hele verden af såvel hjemmekokke som professionelle kokke. Vil du også have de bedste forudsætninger for at tilberede delikate retter, der vil behage dine og dine gæsters smagsløg, så er en ny jernpande en god investering. Se vores udvalg af netop jernpander her på siden. Læs mere om jernpander her.
Vi forhandler jernpander i høj kvalitet til favorable priser
Hos Gastrotools tilbyder vi en lang række dansk designede pander, herunder jernpander. Vores pander af stål – nærmere betegnet carbonstål – kan bruges til alle madlavningsopgaver, så hvad end du vil stege fisk, grøntsager eller kød, så kan du bruge vores pander til formålet. Vores jernpander er meget alsidige, og de er designet til at kunne holde hele livet.
Vores carbon stålpande byder på de bedste egenskaber fra støbejern, nonstick og rustfrit stål. Trods de mange egenskaber kan du købe vores jernpander til overkommelige priser. Du slipper nemlig for fordyrende mellemled, når du handler hos os.
Køb vores jernpander enkeltvis eller i sæt
Ønsker du at købe en ny carbon stålpande? Så er du kommet til det rette sted.
Du bestemmer selv, om du blot vil købe en enkelt jernpande, eller om du vil have et helt sæt. Du kan bl.a. købe jernpanderne i størrelserne 24 og 28 cm (diameter). Hvis du gerne vil have både en mellem og stor jernpande, så kan du købe et pandesæt, hvor du får et af hvert eksemplar.
Hvorfor vælge en jernpande?
Der er rigtig mange gode grunde til at købe en jernpande.
Vores jernpander kan tåle meget høje temperaturer, de har en imponerende varmekontrol og responderer derfor lynhurtigt på skiftende temperaturer, og de kan bruges til både induktion, gas, ovn m.v. Jernpander er desuden lettere end støbejernspander. Vores jernpander kommer ikke med nonstick-belægning, men over tid vil panderne automatisk opbygge en naturlig nonstick-effekt. Din pande bliver dermed blot bedre og bedre med tiden. Og så er en jernpande en utrolig holdbar pande, som har en lang levetid. Fordi panden ikke har en nonstick-belægning, som bliver slidt af, kan du få glæde af den resten af livet.
Sådan vælger du den rette jernpande
Når du skal vælge, hvilken jernpande du skal have, skal du kigge på størrelsen. Hvis du skal lave mad til en eller to, er en jernpande på 24 cm perfekt, eller hvis du skal lave mindre mængder. Skal du lave større portioner eller mad til flere, anbefaler vi en jernpande på 28 cm. For størst fleksibilitet har vi et sæt med begge størrelser, hvor du også får jernpanderne med rabat.
Vedligeholdelse af jernpande
En jernpande skal brændes ind i et lag olie inden første brug, også kaldet seasoning. Det skal den for at beskytte mod rust og for at give en naturlig nonstick-effekt. Med tiden bliver der brændt mere og mere olie ind i panden, og derved bliver den naturlige nonstick bedre og bedre med tiden.
For at beskytte pandens seasoning anbefales det ikke at vaske en jernpande af med sæbe. Ofte vil det være nok at tørre panden af med køkkenrulle. Hvis du aldrig har haft en jernpande før, kan det virke en smule kompliceret at vedligeholde den, men vi lover: Når du først er kommet i gang, er den en af de letteste pander at have.