Kom godt i gang

Bagestål

Alt du skal vide om dit bagestål

GUIDE

Sådan bruger du dit bagestål

Skab professionelle bagesresultater med dit nye bagestål.

Se guiden

GUIDE

Sådan vedligeholder du dit bagestål

Pas godt på dit bagestål, så det er klar til at levere fantastiske resultater - hver gang.

Se guiden

GUIDE

Sådan giver du dit bagestål seasoning

Med seasoning beskytter du dit bagestål mod rust og giver det en naturlig nonstick.

Se guiden

GUIDE

Sådan fjerner du rust fra dit bagestål

Er der kommet rust på dit bagestål? Ingen panik. Her får du tre metoder til at fjerne det.

Se guiden

Inspiration til madlavning med bagestål

Pizzasandwich med mozzarella, rucola, skinke og pesto - Gastrotools.dk

Pizzasandwich med mozzarella, rucola, skinke og pesto

Gå om bord i den ultimative sandwich i form af en nybagt pizzasandwich, som er gået amok på TikTok og andre sociale medier den seneste...

Læs mere
Surdejsbrød - Gastrotools.dk

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere
Pizza med parmaskinke, burrata og pesto - Gastrotools.dk

Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Salt parmaskinke, cremet burrata og frisk pesto går man aldrig galt i byen med. Her fungerer det også helt fantastisk med bunden af tomatsauce og...

Læs mere
Kartoffelpizza med stenbiderrogn og grønne asparges

Kartoffelpizza med stenbiderrogn og grønne asparges

Den normalt ydmyge kartoffelpizza er her blevet opgraderet med både stenbiderrogn og grønne asparges. Uden for sæsonen kan du erstatte rognen med caviar, hvis det...

Læs mere
Surdejsbaguettes - Gastrotools.dk

Surdejsbaguettes

Baguettes er en sikker vinder på langt de fleste spiseborde, uanset om det til charcuteri, tapas eller som tilbehør til hovedretten. Her i en simpel...

Læs mere
Pitabrød - Gastrotools.dk

Pitabrød

Mange tror, at det er svært at lave hjemmelavede pitabrød, fordi de skal have det karakteristiske hulrum i midten, så der er plads til lækkert...

Læs mere
Surdejsboller - Gastrotools.dk

Surdejsboller

Det er en helt speciel følelse at tage sine første vellykkede surdejsboller ud af ovnen, og det bliver helt sikkert ikke de sidste, når man...

Læs mere
Pizza bianca med butternut squash, feta og salvie - Gastrotools.dk

Pizza bianca med butternut squash, feta og salvie

Vil du gerne prøve noget andet end den klassiske pizza med tomatsauce og mozzarella? Så giv denne pizza bianca med butternut squash et skud. Kombination...

Læs mere
Pizzadej - Gastrotools.dk

Pizzadej

Den hjemmelavede pizza er blevet mere og mere populær og med god grund: Pizza er en sikker vinder i ethvert hjem, og hvis man virkelig...

Læs mere