Forskærerknive

Forskærerknive - Gastrotools.dk

Udforsk vores blogindlæg

Hvad er carbonstål? - Gastrotools.dk

Hvad er carbonstål?

Bag designet: Stegepladen

Bag designet: Stegepladen

Hvad er en jernpande? - Gastrotools.dk

Hvad er en jernpande?

Hvilket stål er skarpest? - Gastrotools.dk

Hvilket stål er skarpest?

Forskærerknive

Der bør altid anvendes en forskærerkniv / trancherkniv til udskæring af kød og fjerkræ. En forskærerkniv er nemlig netop designet og udviklet til dette formål. Tilbereder du fra tid til anden kød og fjerkræ, så skal denne type kniv være en del af din knivsamling.

Gastrotools tilbyder alt i knive til både professionelle kokke og hverdagskokke, så vi har selvfølgelig også de perfekte knive til dig, heriblandt forskærerknive. De fantastiske knive til udskæring af bl.a. kød har vi samlet på denne side.

Skær dit kød i flotte og delikate skiver eller stykker med en forskærerkniv

Du har brugt tid på at vælge det helt rette kød nede i supermarkedet eller hos slagteren og har efterfølgende brugt lang tid på at tilberede det. Nu mangler der kun én ting, inden du og dine eventuelle gæster kan nyde maden; udskæring. Udskæring af tilberedt kød og fjerkræ er lidt af en kunst, men med en god forskærerkniv eller trancherkniv bliver det hele meget lettere. Med vores udvalg af forskærerknive får du den perfekte kødknive til alle opgaver. 

Efter endt tilberedning skal du finde din forskærerkniv frem, så du kan skære kødet i tynde og flotte stykker eller skiver. Ved at bruge en forskærerkniv fra vores sortiment vil du nemt og elegant kunne skære kødet. 

Forskærerknive kan også bruges til snitning af grøntsager

En forskærerkniv – eller også kendt som en trancherkniv - egner sig bedst til udskæring af kød og fjerkræ, men du vil i princippet også kunne bruge kniven til snitning af grøntsager. Planlægger du derfor at tilberede en rigtig lækker salat, så tøv ikke med at bruge en forskærerkniv. Forskærerknive er nemlig enormt skarpe og vil dermed uden problemer kunne håndtere selv de hårdeste grøntsager, eksempelvis gulerødder. Du kan også bruge kniven, når du skal skære frugt til en god gammeldags frugtsalat. 

Vores forskærerkniv kommer med ekstrem hårdhed og skarphed

I vores sortiment vil du finde en forskærerkniv, der er i et niveau for sig. Knivens blad består af intet mindre end 67 lag stål med en kerne af VG10 stål. Dette gør kniven både hårdere og skarpere end de fleste andre køkkenknive. Her er du altså garanteret en alsidig og effektiv kniv.

Forskærerkniven er yderst slidstærk og holdbar

Vores forskærerkniv er som bekendt lavet af kvalitetsstål, og det betyder, at den stort set ikke er til at slide op. Den bevarer sit flotte design og gode greb år efter år og vil let kunne slibes med en slibesten ved behov.

Bemærk i øvrigt, at vi også tilbyder stegegafler. Køb med fordel vores forskærerkniv og stegegaffel sammen, så du har alle de bedste redskaber til udskæring af kød og fjerkræ. Det er det ultimative forskærersæt.