Stegte poussiner med urter og citron

Poussiner er blot små kyllinger, som ser festlige ud serveret hele. Beregn én poussin til en sulten voksen, og nyd dem eksempelvis med ovnstegte kartofler eller pomfritter samt en grøn salat.

2 personer

Ingredienser

1 håndfuld blandede urter, fx salvie, rosmarin, timian og persille
50 g blødt smør
½ økologisk citron
2 poussiner
Kødsnor
Salt og peber

Redskaber

Utilitykniv

Evt. udbenerkniv

Evt. krydderikværn

Sådan gør du

Pluk og hak urterne, og bland dem med smør, salt og peber.

Halvér citronen.

Gnid urtesmørret indvendigt og udvendigt på poussinerne. Skær citronen i både, og kom en citronbåd i hver poussin, Bind evt. benene sammen med kødsnor.

Læg poussinerne i et lille ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 40 minutter ved 180 grader varmluft/200 grader alm. ovn, til poussinerne er gennemstegte.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →