Stegte poussiner med urter og citron - Gastrotools.dk

Stegte poussiner med urter og citron

Poussiner er blot små kyllinger, som ser festlige ud serveret hele. Beregn én poussin til en sulten voksen, og nyd dem eksempelvis med ovnstegte kartofler eller pomfritter samt en grøn salat.

2 personer

Ingredienser

1 håndfuld blandede urter, fx salvie, rosmarin, timian og persille
50 g blødt smør
½ økologisk citron
2 poussiner
Kødsnor
Salt og peber

Sådan gør du

Pluk og hak urterne, og bland dem med smør, salt og peber.

Halvér citronen.

Gnid urtesmørret indvendigt og udvendigt på poussinerne. Skær citronen i både, og kom en citronbåd i hver poussin, Bind evt. benene sammen med kødsnor.

Læg poussinerne i et lille ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 40 minutter ved 180 grader varmluft/200 grader alm. ovn, til poussinerne er gennemstegte.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Den klassiske risotto fås her i en grøn version med ramsløg og ærter, som både giver en smuk farve og en frisk smag sammenlignet med...

Læs mere
Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Kok og restauratør Christian F. B. Puglisi driver til daglig restauranterne Bæst og Mirabelle, som begge tager udgangspunkt i det italienske køkken. Her giver han...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke