Stegte poussiner med urter og citron

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Gastrotools

Opskrifter fra professionelle

Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 40 min
I alt: 50 min

Poussiner er blot små kyllinger, som ser festlige ud serveret hele. Beregn én poussin til en sulten voksen, og nyd dem eksempelvis med ovnstegte kartofler eller pomfritter samt en grøn salat.

Antal
personer
Ingredienser
1 håndfuld
blandede urter, fx salvie, rosmarin, timian og persille
50 g
blødt smør
0.5 stk
økologisk citron
2 stk
poussiner
Kødsnor
Salt og peber
Hold skærmen tændt
Fremgangsmåde
Trin 1/4

Pluk og hak urterne, og bland dem med smør, salt og peber.

Trin 2/4

Halvér citronen.

Trin 3/4

Gnid urtesmørret indvendigt og udvendigt på poussinerne. Skær citronen i både, og kom en citronbåd i hver poussin, Bind evt. benene sammen med kødsnor.

Trin 4/4

Læg poussinerne i et lille ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 40 minutter ved 180 grader varmluft/200 grader alm. ovn, til poussinerne er gennemstegte.

Sulten efter mere?

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eksklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.