Steaksandwich med løg, salat og blå ost - Gastrotools.dk

Steaksandwich med løg, salat og blå ost

Opgradér dit sandwich- repertoire med denne sag med stegte løg, blåskimmelsost, rucola og møre skiver rosastegt oksekød. Sandwichen tager ikke længe at lave, og så slår den den klassiske skinke-ost-version med længder. Er du ikke til blå ost, kan du bruge en andre slags ost i stedet. Vælg gerne én med lidt smag som eksempelvis en god gruyere eller lignende. 

4 personer

Ingredienser

Smør til stegning
4 gode bøffer, fx entrecotes
Smør og olie til stegning
2 store rødløg
100 g blå ost
2 tsk. sennep
4 spsk. mayonnaise
1-2 håndfulde rucola
4 små baguettes
Salt og peber

Sådan gør du

Steg bøfferne i smør og olie på en ovnfast pande, til de er rosa. Krydr med salt og peber. Sæt dem til side, og lad dem hvile 10 minutter, inden du skærer det i skiver.

Pil rødløgene, halvér dem, og snit dem. Sautér dem i smør på samme pande ved jævn varme i ca. 5-6 minutter. Krydr dem med salt og peber.

Smuldr osten i mindre stykker, og fordel den på løgene. Sæt panden i ovnen under grillfunktion, til osten er let smeltet. 

Rør sennep og mayonnaise sammen. 

Lun brødet i ovnen, flæk det på langs, og smør det med sennepsmayonnaise. Fordel rucola, skiveskåret oksekød samt de stegte løg med blåskimmelsost i brødet.

Nydes straks.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke