Steaksandwich med løg, salat og blå ost

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Gastrotools

Opskrifter fra professionelle

Forberedelse: 15 min
Tilberedning: 15 min
I alt: 30 min
Print opskrift

Opgradér dit sandwich- repertoire med denne sag med stegte løg, blåskimmelsost, rucola og møre skiver rosastegt oksekød. Sandwichen tager ikke længe at lave, og så slår den den klassiske skinke-ost-version med længder. Er du ikke til blå ost, kan du bruge en andre slags ost i stedet. Vælg gerne én med lidt smag som eksempelvis en god gruyere eller lignende. 

Antal : 4 personer
personer
Ingredienser
4
gode bøffer, fx entrecotes
2
store rødløg
100 g
blå ost
2 tsk.
sennep
4 spsk.
mayonnaise
4
små baguettes
2 håndfulde
rucola
Smør og olie til stegning
Salt og peber
Hold skærmen tændt
Fremgangsmåde
Trin 1/5

Steg bøfferne i smør og olie på en ovnfast pande, til de er rosa. Krydr med salt og peber. Sæt dem til side, og lad dem hvile 10 minutter, inden du skærer det i skiver.

Trin 2/5

Pil rødløgene, halvér dem, og snit dem. Sautér dem i smør på samme pande ved jævn varme i ca. 5-6 minutter. Krydr dem med salt og peber.

Trin 3/5

Smuldr osten i mindre stykker, og fordel den på løgene. Sæt panden i ovnen under grillfunktion, til osten er let smeltet. 

Trin 4/5

Rør sennep og mayonnaise sammen. 

Trin 5/5

Lun brødet i ovnen, flæk det på langs, og smør det med sennepsmayonnaise. Fordel rucola, skiveskåret oksekød samt de stegte løg med blåskimmelsost i brødet. Nydes straks.

Sulten efter mere?

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eksklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.