Nye kartofler med stenbiderrogn, rødløg, cremefraiche og urter - Gastrotools.dk

Nye kartofler med stenbiderrogn, rødløg, cremefraiche og urter

Let lille forret eller tilbehør til en god middag med flere små retter. Opskriften her er en hyldest til forårets bedste råvarer som de første nye kartofler og stenbiderrognen, som er i sæson lidt endnu.

4 personer

Ingredienser

400 små nye kartofler
Olivenolie
1 lille rødløg
200 g stenbiderrogn
200 g cremefraiche 38%
¼ citron
Friske urter til pynt, fx plukket dild, snittet purløg og purløgsblomster
Salt og peber

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, og afkøl. 

Vend de kolde kartofler med lidt olivenolie, salt og peber. 

Pil og hak rødløget fint. 

Vend stenbiderrogn med lidt olivenolie, salt og peber. 

Pisk cremefraichen let, og smag den til med citronsaft, salt og peber. 

Anret kartoflerne nederst i en skål, top med cremefraiche, stenbiderrogn, rødløg og urter. 

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Adam Price: Omelet med spinat og gedeost

Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet.  Omeletten...

Læs mere

Adam Price: Cacio e pepe

I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke