Nye kartofler med stenbiderrogn, rødløg, cremefraiche og urter

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Gastrotools

Opskrifter fra professionelle

Forberedelse: 15 min
Tilberedning: 10 min
I alt: 25 min
Print opskrift
Nye kartofler med stenbiderrogn, rødløg, cremefraiche og urter - Gastrotools.dk

Let lille forret eller tilbehør til en god middag med flere små retter. Opskriften her er en hyldest til forårets bedste råvarer som de første nye kartofler og rogn.

Antal : Antal
personer
Ingredienser
400 g
små nye kartofler
1
lille rødløg
200 g
rogn efter eget valg
200 g
cremefraiche 38 %
0.25
citron
olivenolie
friske urter til pynt, fx dild, purløg og purløgsblomster
salt & peber
Hold skærmen tændt
Fremgangsmåde
Trin 1/6

Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, og afkøl. 

Trin 2/6

Vend de kolde kartofler med lidt olivenolie, salt og peber. 

Trin 3/6

Pil og hak rødløget fint. 

Trin 4/6

Vend rognen med lidt olivenolie, salt og peber. 

Trin 5/6

Pisk cremefraichen let, og smag den til med citronsaft, salt og peber. 

Trin 6/6

Anret kartoflerne nederst i en skål, top med cremefraiche, rogn, rødløg og urter.

Sulten efter mere?

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eksklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.