Let lille forret eller tilbehør til en god middag med flere små retter. Opskriften her er en hyldest til forårets bedste råvarer som de første nye kartofler og stenbiderrognen, som er i sæson lidt endnu.
4 personer
Ingredienser
400 små nye kartofler
Olivenolie
1 lille rødløg
200 g stenbiderrogn
200 g cremefraiche 38%
¼ citron
Friske urter til pynt, fx plukket dild, snittet purløg og purløgsblomster
Salt og peber
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, og afkøl.
Vend de kolde kartofler med lidt olivenolie, salt og peber.
Pil og hak rødløget fint.
Vend stenbiderrogn med lidt olivenolie, salt og peber.
Pisk cremefraichen let, og smag den til med citronsaft, salt og peber.
Anret kartoflerne nederst i en skål, top med cremefraiche, stenbiderrogn, rødløg og urter.