Gratis levering 1-3 dage | 30 dages retur

Nye kartofler med stenbiderrogn, rødløg, cremefraiche og urter

Let lille forret eller tilbehør til en god middag med flere små retter. Opskriften her er en hyldest til forårets bedste råvarer som de første nye kartofler og stenbiderrognen, som er i sæson lidt endnu.


4 personer


400 små nye kartofler

Olivenolie

1 lille rødløg

200 g stenbiderrogn

200 g cremefraiche 38%

¼ citron

Friske urter til pynt, fx plukket dild, snittet purløg og purløgsblomster

Salt og peber


Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, og afkøl. 


Vend de kolde kartofler med lidt olivenolie, salt og peber. 


Pil og hak rødløget fint. 


Vend stenbiderrogn med lidt olivenolie, salt og peber. 


Pisk cremefraichen let, og smag den til med citronsaft, salt og peber. 


Anret kartoflerne nederst i en skål, top med cremefraiche, stenbiderrogn, rødløg og urter. 

Forår

← Ældre indlæg



Kommenter

Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.