Frikadeller - Gastrotools.dk

Frikadeller

Klassiske frikadeller er et hit hos både store og små. Nyd frikadellerne med brun sovs, surt og kogte kartofler, eller brug dem i en frikadellesandwich eller oven på rugbrød med en skefuld lun rødkål. De smager også godt som fyld i pitabrød sammen med en god dressing og salat. Ja, mulighederne er næsten uendelige, når det gælder frikadeller.

6 personer

Ingredienser

2 løg

800 g hakket svinekød eller kalv/flæsk

2 æg

3 spsk. havregryn

2 spsk. hvedemel

1,5 dl mælk

2 tsk. salt

1 knsp. sort peber

Smør og olie til stegning

Sådan gør du

Pil og riv eller hak løgene fint. Kom dem i en skål med hakket kød, æg, havregryn, hvedemel, mælk, salt og peber, og rør farsen sej. Dette kan med fordel gøres på en røremaskine. 

Form farsen til frikadeller, og steg dem i rigelige mængder smør og olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Salt parmaskinke, cremet burrata og frisk pesto går man aldrig galt i byen med. Her fungerer det også helt fantastisk med bunden af tomatsauce og...

Læs mere
Kartoffelpizza med stenbiderrogn og grønne asparges

Kartoffelpizza med stenbiderrogn og grønne asparges

Den normalt ydmyge kartoffelpizza er her blevet opgraderet med både stenbiderrogn og grønne asparges. Uden for sæsonen kan du erstatte rognen med caviar, hvis det...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke