Frikadeller - Gastrotools.dk

Frikadeller

Klassiske frikadeller er et hit hos både store og små. Nyd frikadellerne med brun sovs, surt og kogte kartofler, eller brug dem i en frikadellesandwich eller oven på rugbrød med en skefuld lun rødkål. De smager også godt som fyld i pitabrød sammen med en god dressing og salat. Ja, mulighederne er næsten uendelige, når det gælder frikadeller.

6 personer

Ingredienser

2 løg

800 g hakket svinekød eller kalv/flæsk

2 æg

3 spsk. havregryn

2 spsk. hvedemel

1,5 dl mælk

2 tsk. salt

1 knsp. sort peber

Smør og olie til stegning

Sådan gør du

Pil og riv eller hak løgene fint. Kom dem i en skål med hakket kød, æg, havregryn, hvedemel, mælk, salt og peber, og rør farsen sej. Dette kan med fordel gøres på en røremaskine. 

Form farsen til frikadeller, og steg dem i rigelige mængder smør og olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Videoopskrift med Adam Price - Paneret Fasan med Sommergrønt

Videoopskrift med Adam Price - Paneret Fasan med Sommergrønt

"En af de største glæder ved at jage er, at når det lykkes, så har du pludselig et helt stykke vildt, du skal tilberede. Man...

Læs mere
Videoopskrift med Adam Price - Oklahoma Onion Smash Burger

Videoopskrift med Adam Price - Oklahoma Onion Smash Burger

 "Det er en kæmpe glæde at få lov at lave mad ude i naturen. Det er fantastisk at lave vildtet tæt på, hvor man jagede...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke