Grillede jomfruhummere med citrus-urtesmør - Gastrotools.dk

Grillede jomfruhummere med citrus-urtesmør

Det er både nemt og lækkert at en portion grillede jomfruhummere med urtesmør med citrus på bordet. Uden for ramsløgssæsonen kan du bruge finthakket hvidløg i stedet.

 

4 personer

 

½ bdt. blandede urter, fx citrontimian, purløg, dild og persille

3-4 stilke ramsløg

1 lille økologisk citron

250 g usaltet smør

1 kg jomfruhummere

Salt og peber

 

Pluk urterne, og hak dem sammen med ramsløg. Skær citronen ud i fileter.

 

Smelt smørret i en gryde, tilsæt urterne og citronfileterne, og smag til med salt og peber.

 

Flæk jomfruhummerne på langs med en skarp kniv. Fjern tarmstrengen, og grill dem i 2-3 minutter afhængigt af størrelsen, til de lige akkurat er gennemstegte.

 

Hæld det varme urtesmør over ved servering.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Få Thomas Rodes opskrift på grillede asparges og broccolini: En perfekt sommerret, der både kan nydes som tilbehør eller som en lækker forret. Retten laves her...

Læs mere
Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rode giver dig her en opskrift på sandart med løg i forskellige varianter - en smagfuld ret med den lyse sandart og løgene, der har...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke