Arrabiata-sauce

Arrabiata-sauce

Pasta Arrabiata er en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsauce med hvidløg, olivenolie og tørret chili. Den laves typisk med hele flåede tomater for maksimal smag. Lav gerne en stor portion, nu du er i gang, og gem rester i små bøtter i fryseren. 

Ingredienser

6 personer

6 fed hvidløg

0,75 dl olivenolie

1-2 tsk. chiliflager

3 ds. flåede tomater

3 spsk. tomatpuré

1 håndfuld basilikum

1 nip sukker

Salt og peber

Sådan gør du

Pil og hak hvidløg. Varm olivenolie i en gryde, tilsæt hvidløg og chiliflager, og sautér i 1 minut, uden at det tager farve.

Tilsæt flåede tomater og tomatpuré, bring gryden i kog, og lad den simre i 30 minutter. Knus tomaterne med en grydeske undervejs. 

Pluk og hak basilikum, og vend den i saucen. Smag til med sukker, salt og peber. 

Sérver med pasta og revet parmesan.  

← Ældre indlæg

Opskrifter

RSS
Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia

Nemme pastaretter er et sikkert hit, og denne her krydrede sag med salsiccia, hvidløg og chili er ingen undtagelse. Den er perfekt til dage, hvor...

Læs mere
Saltimbocca ala Romana

Saltimbocca ala Romana

Saltimbocca består af tynde skiver kalveschnitzel, som steges sammen med salvie og lufttørret skinke. Hertil kommer en enkel sauce på sød marsalavin og fond. Ønsker...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke