Pasta med salsiccia - Gastrotools.dk

Pasta med salsiccia

Nemme pastaretter er et sikkert hit, og denne her krydrede sag med salsiccia, hvidløg og chili er ingen undtagelse.

Den er perfekt til dage, hvor det gerne må gå stærkt, men hvor du samtidig ønsker noget lækkert på bordet med masser af smag.
Kan du ikke finde salsiccia, kan du erstatte den med stegechorizo. 

Servér eventuelt retten med en salat med fennikel og vinaigrette. 

Ingredienser

4 personer

400 g pasta

1 lille løg

3 fed hvidløg

1 håndfuld bredbladet persille

250 g salsiccia

25 g revet parmesan

Olie til stegning

½ tsk. fennikelfrø

¼ tsk. chiliflager

2 spsk. tomatpuré

2,5 dl piskefløde

Salt og peber 

Sådan gør du

Kog pastaen i letsaltet vand, til den er al dente. Hæld kogevandet fra, men gem lidt af det.

Pil og hak løg og hvidløg, og pluk og hak persille. Klem farsen ud af pølseskindet, og riv parmesanen. 

Brun salsiccia på en varm pande i lidt olie, og sæt den til side. Kom lidt ekstra olie på panden, og sautér fennikelfrø kort. Tilsæt chiliflager, løg og hvidløg, sautér videre i et par minutter, og tilsæt dernæst salsiccia, tomatpuré og fløde, og lad det simre i et par minutter. Vend pastaen i, og smag til med salt og peber. Justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen. 

Top med parmesan og persille ved servering.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Omelet med spinat og gedeost

Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet.  Omeletten...

Læs mere

Cacio e pepe

I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke