Kom godt i gang
Stegepande i carbonstål med dobbelthåndtag
Alt du skal vide om din nye pande

GUIDE
Sådan bruger du din stegepande
Kom godt i gang med madlavningen med de vigtigste tips og tricks til brug.


GUIDE
Sådan rengør du stegepanden
Lær at tackle både den daglige rengøring, og hvad du skal gøre, hvis der er kommet rust på panden.
GUIDE
Sådan giver du din stegepande seasoning
Få metoden til at give stegepanden seasoning, hvis den har fået en dybderengøring eller trænger til et ekstra lag.

Inspiration til madlavning
Kulmule med sprød aubergine, rejer og sommerlig melonsalat
Saftig kulmule, håndpillede rejer og sprødgrillet aubergine. Thomas Rode forvandler få, gode råvarer til en grillpakke, der smager lige så godt, som den ser ud.Serveres...
Sauté stroganoff med vildt
Få Thomas Rodes lynhurtige og smagfulde version af sauté stroganoff. Retten er lækker og cremet – med en dejlig smag af tomat og paprika. Thomas...
Baeckeoffe med landkylling
En god, gammel klassiker fra grænselandet mellem Frankrig og Tyskland, Alsace. Typisk samlede man retten i sin "baeckeoffe" – en glaseret lerpotte, ofte udsmykket med...
Ninjaruller m. bålgrillet hornfisk
For Gordon er de ultimative måltider dem, der indeholder vilde råvarer, og som tilberedes og nydes ude i naturen – dér, hvor råvarerne kommer fra....
Rabarbertrifli
Oplev smagen af dansk sommer, når Adam Price laver sin version af mormors trifli – nu med rabarber. En klassisk dessert med et strejf af...
Braiseret spidskål med comté-ost, hasselnødder og ramsløg
Få Adam Prices opskrift på braiseret spidskål – en lækker vegetarisk hovedret med smagsnoter af sommer, der både kan nydes som forret eller tilbehør. Elegant,...