Kom godt i gang

Stegepande i carbonstål med dobbelthåndtag

Alt du skal vide om din nye pande

GUIDE

Sådan bruger du din stegepande

Kom godt i gang med madlavningen med de vigtigste tips og tricks til brug.

Se guiden

GUIDE

Sådan rengør du stegepanden

Lær at tackle både den daglige rengøring, og hvad du skal gøre, hvis der er kommet rust på panden.

Se guiden

GUIDE

Sådan giver du din stegepande seasoning

Få metoden til at give stegepanden seasoning, hvis den har fået en dybderengøring eller trænger til et ekstra lag.

Se guiden

Inspiration til madlavning

Kulmule med sprød aubergine, rejer og sommerlig melonsalat

Saftig kulmule, håndpillede rejer og sprødgrillet aubergine. Thomas Rode forvandler få, gode råvarer til en grillpakke, der smager lige så godt, som den ser ud.Serveres...

Læs mere

Sauté stroganoff med vildt

Få Thomas Rodes lynhurtige og smagfulde version af sauté stroganoff. Retten er lækker og cremet – med en dejlig smag af tomat og paprika. Thomas...

Læs mere

Baeckeoffe med landkylling

En god, gammel klassiker fra grænselandet mellem Frankrig og Tyskland, Alsace. Typisk samlede man retten i sin "baeckeoffe" – en glaseret lerpotte, ofte udsmykket med...

Læs mere

Ninjaruller m. bålgrillet hornfisk

For Gordon er de ultimative måltider dem, der indeholder vilde råvarer, og som tilberedes og nydes ude i naturen – dér, hvor råvarerne kommer fra....

Læs mere

Rabarbertrifli

Oplev smagen af dansk sommer, når Adam Price laver sin version af mormors trifli – nu med rabarber. En klassisk dessert med et strejf af...

Læs mere

Braiseret spidskål med comté-ost, hasselnødder og ramsløg

Få Adam Prices opskrift på braiseret spidskål – en lækker vegetarisk hovedret med smagsnoter af sommer, der både kan nydes som forret eller tilbehør. Elegant,...

Læs mere