Knivslibesæt
Beklager, der er ingen produkter i denne kollektion
Knivslibesæt
For at vedligeholde dine køkkenknive optimalt og for at bevare knivenes skarphed kommer du ikke udenom at slibe dem regelmæssigt. I den forbindelse skal du bruge en knivsliber, men da der findes forskellige knivslibere med forskellige egenskaber, kan det være svært at vælge. Har du netop svært ved at træffe et valg, så gå med et af vores knivslibesæt. Så får du alle de bedste slibeprodukter til dine køkkenknive i ét sæt. Du finder vores knivslibesæt på denne side.
Vedligehold dine køkkenknive til perfektion med et knivslibesæt
Hvilken knivsliber du skal købe og bruge afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger først og fremmest af, hvor sløve dine knive er. Er de meget sløve, bør du starte ud med at bruge en grov slibesten, så det skarpe og jævne knivsæg kan genoprettes, inden du går videre til finpoleringen. I andre tilfælde er det mere oplagt at bruge en fin slibesten, og i helt tredje tilfælde vil et keramisk strygestål være mest velegnet til opgaven.
Ønsker du at have en knivsliber til enhver situation, så bør du vælge et af vores knivslibesæt. Så har du altid det bedste slibegrej til dine knive inden for rækkevidde.
Køb et slibesæt til knive og spar penge
Du har selvfølgelig mulighed for at købe en enkelt slibesten eller et enkelt strygestål hos os, men planlægger du at købe flere knivslibere, så tjek vores slibesæt til køkkenknive ud på denne side. Du kan nemlig opnå en stor besparelse ved at købe produkterne sætvis i stedet for enkeltvis.
Grov eller fin slibesten? Du får begge dele med et slibesten sæt
Som du måske har erfaret, hvis du har udforsket vores udvalg, så tilbyder vi en række forskellige slibesten, der adskiller sig fra hinanden i forhold til kornstørrelse. Slibestene er dobbeltsidede og har derfor hver især to forskellige kornstørrelser, eksempelvis #500 / #1000.
Jo grovere slibestenen er, desto mere slibes der af knivens blad, hvorfor de helt grove slibesten anvendes til slibning af meget sløve knive. Når den skarpe knivsæg er blevet genoprettet, så skal kniven finpoleres, og i den anledning skal der anvendes en finere slibesten.
Uanset hvor sløve dine knive er, så får du en slibesten, der kan gøre kniven skarp og jævn igen, hvis du køber et knivslibesæt fra Gastrotools.
Slib dine køkkenknive mindst én gang om ugen
En god tommelfingerregel er, at køkkenknive skal slibes mindst én gang om ugen. Du vil dog i princippet kunne slibe dine knive hver dag, hvis du bruger dem meget hyppigt. Det er som udgangspunkt muligt at pudse alle køkkenknive med undtagelse af f.eks. brødknive. Vil du aldrig mere have problemer med at skære i kød, grøntsager, fisk og meget andet, så investér i et slibesæt til knive og gør det til en vane at slibe knivene regelmæssigt.
Gratis levering og gratis retur ved køb af knivslibesæt
Hvorfor købe et knivslibesæt hos Gastrotools?
Det er der op til flere gode grunde til. Ikke nok med, at vores knivslibere er i en liga for sig, og at de forhandles til skarpe priser, så sørger vi også for gratis levering og gratis retur. Disse kundefordele gør sig vel at mærke gældende, uanset om du køber et af vores knivslibesæt eller andre af vores produkter.